IV Concurs de Composició de Música Festera del Verger

0
496

Modalitat marxa cristiana: David Pont Ripoll amb la seua marxa MARLIP, rebatejada com EL VERGER ÉS CRISTIÀ, frase que crida el capità cristià a l’Ambaixada del 13 d’agost en reconquerir El Verger. Amb dotació econòmica de 2000€ patrocinats pel Consell Moro i Cristià del Verger, la Federació Valenciana de Dolçainers/res i Tabaleters/res i l’Espai de Música Jove del Verger.

Modalitat marxa mora: Azael Tormo Muñoz per la seua marxa MASSHUR, rebatejada amb el nom de JARDÍ MORO pel Consell Moro i Cristià per ser el nom que els moros van utilitzar per a El Verger quan es van aposentar en aquestes terres.Dotació econòmica de 2000€, patrocinat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Verger.

Així mateix el Premi del públic va ser per a Miguel Álvarez Ramos amb la marxa cristiana VICTORIA i el Premi dels músics per a Jorge Carpi Pérez amb la marxa mora VIRIDIS.

L’Espai de Música Jove del Verger vol agrair a tots els compositors participants el seu esforç i dedicació.La més sincera enhorabona als premiats i un milió de gràcies a totes les entitats col•laboradores. Especial menció a la banda del nostre poble que va fer un treball de molta qualitat amb Vicent Mengual Caudeli de director. La realitat del dia d’ahir és sempre gràcies a l’esforç que fa cada músic, cada directiu. Hores de treball dur que en diners no es poden pagar.

Gràcies poble del Verger també per ser part participativa d’este esdeveniment que poc a poc anem consolidant entre tots.Seguim avant!!

Reportatge fotogràfic de Foto Video Studi Cameraman.Gràcies pel teu acurat treball.

+

Todas las reacciones:

5Vicent Mengual Caudeli y 4 personas más

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí