III Certamen de Joves Solistes de la Jove Orquestra de la Generalitat

0
232

Poden inscriure’s joves intèrprets de qualsevol de les especialitats instrumentals fins a 28 anys • El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 4 de novembre i es realitza telemàticament

L’Institut Valencià de Cultura convoca el III Certamen de Joves Solistes, amb l’objectiu d’estimular el perfeccionament dels joves intèrprets i impulsar la seua carrera artística, oferint-los l’oportunitat de tocar com a solista al costat de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, en tots els concerts programats amb motiu de la Trobada de Primavera de 2023.
Poden inscriure’s en aquest certamen joves intèrprets de qualsevol de les especialitats instrumentals, que siguen nascuts o residents a la Comunitat Valenciana, fins a 28 anys d’edat. La presentació de sol·licituds es realitza de manera exclusivament telemàtica pel registre electrònic de l’IVC i està oberta fins al 4 de novembre a les 23.59. La inscripció consta d’un formulari i d’un enllaç d’un enregistrament audiovisual de la interpretació instrumental.
Una vegada tancada la convocatòria, el jurat seleccionarà a sis candidats, que s’anunciaran al web de l’Institut Valencià de Cultura el 30 de novembre. La segona fase del certamen consistirà en un concert-audició dels seleccionats, que interpretaran un programa lliure de 15 minuts de durada davant del tribunal qualificador i que tindrà lloc el dia 30 de desembre de 2022 en el Palau de les Arts de València.
L’intèrpret seleccionat serà contractat per a participar com a solista en la gira de concerts de la Trobada de Primavera 2023 de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i també es programarà un concert (instrument solo) en una de les capitals culturals valencianes. Els cinc finalistes restants formaran part d’una borsa de joves solistes que s’activarà en cas de renúncia del guanyador, o en futures produccions de la JOGV i tots els finalistes rebran un diploma que acreditarà la seua participació en el III Certamen de Joves Solistes.

Les bases del certamen i el formulari d’inscripció poden descarregar-se ací

Descàrregues

icono

Descarregar les Bases del Concurs

icono

Descarregar el Formulari d’Inscripció

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí