II Certamen de Bandes Juvenils de Música “Castellar-L’Oliveral”

0
2432
L’Alcaldia de Castellar-L’Oliveral convoca per a l’any 2017 el II Certamen de Bandes Juvenils de Música “Castellar-L’Oliveral” que se celebrarà el diumenge 22 d’octubre de 2017. A aquest efecte el Comité Organitzador creat per l’alcaldia per a assessorar-ho serà l’encarregat de l’execució i desenvo- lupament d’aquestes bases, i ndrà la seua seu en l’Alcaldia de Castellar-L’Oliveral.
2.- A par r de la publicació d’aquestes bases s’obri el termini d’admissió d’inscripció provisional que acabarà el divendres 2 de juny de 2017 a les 14.00 h, reservant-se el Comité la facultat de prorrogar aquest període si ho considera oportú.
3.- El nombre màxim de bandes juvenils par cipants en aquest certamen serà de tres. Si durant el termini d’admissió se sobrepassara aquest nombre, es celebraria un sorteig per a garan r les mateixes possibilitats a totes les bandes, sense que la data d’inscripció siga garan a de par cipació. El sorteig serà el 3 de juny de 2017, a les 12 hores en el Saló polivalent de ‘La Cebera’ (Centre cívic Caste- llar-L’Oliveral), en presència dels representants de les bandes inscrites.
4.- Les sol·licituds segons el model que s’adjunta en l’annex d’aquestes bases, es remetran a l’Alcaldia de Castellar-L’Oliveral en la següent adreça:
‘La Cebera’ Centre Cívic Castellar-L’Oliveral C/ Poetessa Leonor Perales, 10.
46026 / Castellar-L’Oliveral.
Tel. 963447647
O al correu electrònic: alcaldia@castellar-oliveral.com
bases-certamen-castellar-2017

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí