I Concurs de Composició Internacional Emili Giménez Bou.

0
333

L’Ateneo Musical de Cullera acomiadarà el proper dissabte a les 19:30 a l’Auditori Municipal de Cullera a Ferrer Ferran, director de la Banda Simfònica durant huit anys. Ho farà, a més, el mateix dia de l’estrena absoluta de Traumatic Symphony, obra de Juan Bautista Messeguer, guanyadora del I Concurs de Composició Internacional Emili Giménez Bou.

Ferrer Ferran ha sigut el director de la Banda des de 2016 i, des del primer moment, ha treballat sense parar per posar el nom de l’Ateneo ben alt. En els huit anys que ha estat a la Societat i malgrat a les circumstàncies adverses, el director ha mantingut el nivell elevant que correspon a la Banda Simfònica. Ferrer Ferran s’acomiada després d’haver mantingut l’elevat nivell de la Simfònica. Per això, l’Ateneo Musical de Cullera sempre estarà agraïda pel seu treball amb nosaltres.

Des del 2022, a més, és director del I Concurs de Composició Internacional Emili Giménez Bou, on s’ha donat l’oportunitat a compositors de tota València, Espanya i diversos països. Este dissabte s’estrena el projecte guanyador, Traumatic Symphony, de Juan Bautista Messeguer. Esta obra descriu en quatre moviments circumstàncies viscudes pel compositor, una forma de desfogar-se en l’idioma universal, la música: Broken glass, The sound of silence, Shades i A new sunrise.

Per completar el concert, la Banda Simfònica interpretarà també L’esmorzaret, de Juan Bautista Messeguer, i El Pilar Andalucía de Estepona, de Ferrer Ferran.

Les entrades per al concert es podran comprar el divendres de 18:00 a 20:00 al local social i el dissabte en taquilla una hora abans de l’acte.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí