Hugo Chinesta i Juan Manuel Gómez de Edeta són els compositors dels pasdobles de Marina i Maria Estela, Falleres Majors de València.

0
42
  • Pasdobles amb nom de Falleres Majors de València, amb nom de Marina i María Estela

Pasdobles amb nom de Falleres Majors de València, amb nom de Marina i María Estela

Escrit a 06 Juny 2024.

La Banda Simfònica Municipal de València ha estrenat als Jardins del Palau de la Música, els pasdobles dedicats a les Falleres Majors de València, Marina García i Maria Estela Arlandis en un concert molt especial, baix la direcció de Cristóbal Soler.

Les diferents peces interpretades han fet vibrar al públic, i especialment, a Marina i Maria Estela, que van viure amb especial emoció el moment d’escoltar per primera vegada el pasdoble que porta els seus noms.

Per a esta ocasió van estar acompanyades per les seues respectives Corts d’Honor, el president de Junta Central Fallera, Santiago Ballester, el secretari general i vicepresidents i vicepresidentes de Junta Central Fallera.

El compositor encarregat de posar melodia al pasdoble amb nom “Marina García Arribas” ha sigut Hugo Chinesta, compositor amb una gran àmplia trajectòria professional i musical a la ciutat de València.

Compta amb diversos premis i mencions com a compositor i director, a més de ser assessor musical i col·laborador en diferents publicacions en mitjans de festes valencianes. Al seu torn, és el compositor dels pasdobles “Claudia Villodre Gómez” Fallera Major Infantil de València 2014 i del pasdobles “Alicia Moreno Morales” Fallera Major de València 2016.

Pel seu costat, Juan Manuel Gómez de Edeta és l’autor del pasdoble «Maria Estela Arlandis Ferrando».

Compositor amb una llarga experiència repleta de reconeixements, ja que va començar la seua trajectòria en la música en 1943, on va aconseguir el primer de molts premis, entre els quals destaquen el Premi de Música de la M. I. Acadèmia Mundial de C.T. i F.P. i Medalla d’Or del Fòrum Europeu entre molts altres.

En acabar els pasdobles, tots dos compositors van entregar a Marina i María Estela, les partitures junt amb una placa commemorativa. Sense dubte, un dels regals més especials i inoblidables d’enguany.

A més dels pasdobles, la Banda Municipal de València va emocionar al públic amb diverses peces musicals de bandes sonores de pel·lícules com «My Fair Lady», «West Side Story», «Indiana Jones» i «Els Miserables”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí