Finalitza el VI Curs de Direcció de Banda a les Alqueries

0
840

Amb el concert de cloenda celebrat al Teatre Payà de Borriana,

La 6ª edició del Curs de Direcció de Banda de Les Alqueries s’ha realitzat del 28 al 31 d’agost. En aquesta ocasió els mestres responsables han estat l’alacantí José Rafael Pasqual Vilaplana i la suïssa Isabelle Ruf-Weber. Ambdós, directors de reconegut prestigi que han participat dirigint importants projectes de bandes i orquestres simfòniques arreu del món.

Un total de 9 alumnes actius i 9 oients procedents de diferents llocs d’Espanya i d’Itàlia, han compartit i ampliat coneixements sobre el món de la direcció de banda i han assolit els objectius del curs. Conceptes com la tècnica, l’anàlisi de les partitures, el plantejament dels assaigs amb la banda, o simplement la correcció i aplicació d’un bon gest en el moment de dirigir, han estat treballats durant les classes i aplicats directament als assajos realitzats amb la Unió Musical Alqueriense (UMA), banda de pràctiques del curs.

El Concert de Clausura va tindre lloc al Teatre Payà de Borriana on van dirigir els alumnes actius David Llano, Eduardo Gallego, Jose Salmerón, Eloisa Domínguez, Francisco García, Borja Martínez, Pietro Boiani, Carlos Sancho i Laura Rigamonti.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí