Festival de Colles 2018 i Reconeixement Passet a Passet 

0
1120

 
Festival de Colles 2018 i Reconeixement Passet a Passet 
La Colla de dolçaines i tabals Mal Passet de Cocentaina celebrarà el XIVé Festival de Colles que tindrà lloc el dissabte 3 de març de 2018 a les 19:30h al Centre Cultural «El Teular» de Cocentaina. La colla convidada serà El Regall d’Ontinyent, dirigida per  Andrea Sebastià, una colla molt consolidada que recentment va obtindre el segon premi al Certamen Ciutat de Castalla.
En aquest Festival, es farà entrega del Reconeixement Passet a Passet en la seua 10a edició. Aquest Reconeixement públic es s’atorga a persones, associacions o institucions destacades dins del món de la dolçaina i el tabal, intentant potenciar i augmentar la difusió artística i consideració social dels nostres instruments més tradicionals així com la seua música.
La Colla de dolçaines i tabals Mal Passet de Cocentaina reunida en assemblea ordinària a data 23 de desembre pren la següent decisió amb total unanimitat per part de tots els assistents a l’assemblea:
Atorgar el Reconeixement Passet a Passet al director i compositor Francisco Valor Llorens. Des dels seus inicis com a compositor ha introduït la dolçaina en les seues composicions de música festera, conformant fins l’actualitat un ampli repertori, que compta també amb gravacions monogràfiques com Creu Daurà, Llegenda i Dolça Fira, i un gran nombre col·laboracions discogràfiques. A més, ha produït espectacles musico-teatrals per a dolçaina i percussió com Corella: Cavaller d’amor i paraules, Dolç Nadal: La dolçaina Màgica i Dolça Fira: El viatge d’Alexandros. Una carrera tan prolífica que fins i tot ha composat l’himne de la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Actualment és director de la pròpia colla Mal Passet de Cocentaina, i director de la Banda Instructiva d’Alfarrasí.
Agraint-vos la vostra difusió rebeu una forta abraçada. Atentament,
Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina
 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí