Es convoca el 10è Concurs de Composició per a Banda Simfònica «Josep Maria Lleixà Subirats»

0
272

Les obres, que han de ser originals i inèdites, es podran presentar a concurs fins el 7 de novembre de 2023

La Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM) convoca el X CONCURS DE COMPOSICIÓ PER A BANDA SIMFÒNICA «JOSEP MARIA LLEIXÀ SUBIRATS». El motiu d’aquest concurs és el de fomentar la participació, la creació i la pràctica de la música en el marc de la cultura i la pedagogia musical. La FCSM dona aquest nom al concurs per tal de retre homenatge al Sr. Josep Maria Lleixà Subirats, qui fou president de la Unió Musical Mas de Barberans (Montsià), músic d’aquesta entitat, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Societats Musicals i persona dedicada intensament al desenvolupament i participació en les societats musicals.

La composició que es presenti a concurs haurà de ser original, inèdita i no estrenada, classificada dins de la modalitat «obra simfònica per a banda de música» i amb un nivell de dificultat 4 o inferior. L’obra tindrà una durada d’entre 10 i 15 minuts i podrà ser de moviment únic o conformada per diversos moviments.

La recepció directa de les obres presentades a concurs finalitzarà el 7 de novembre de 2023 a les 23:59 hores. La decisió del jurat serà emesa abans del 2 de desembre de 2023.

Com a novetat en aquesta desena edició del concurs, s’ha augmentat la dotació del premi fins a la quantitat de TRES MIL EUROS (3000,00 €). Això respon al fet que l’autor de l’obra guanyadora es compromet a arranjar una versió reduïda de l’obra per a una major difusió entre les bandes de música. Ambdues versions de l’obra guanyadora es posaran a disposició de totes les bandes de la Federació Catalana de Societats Musicals perquè puguin ser lliurement interpretades per totes elles.

Aquest concurs es conformarà d’acord amb les seves bases.

BASES 10è CONCURS DE COMPOSICIÓ JOSEP MARIA LLEIXÀ_2023-CAT

Annex II-Declaració responsable autoria 10è CONCURS DE COMPOSICIÓ JOSEP MARIA LLEIXÀ_2023-CAT

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí