El XXII Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola comença amb l’actuació de Scura Splats

0
1316

 

– El seu espectacle ‘Angelets i Dimonis’ farà una cercavila per la ciutat per presentar el festival
– Tindrà lloc dimarts, 1 d’agost, a partir de les 20.00 hores
‘Angelets i Dimonis’ és una intervenció escènica dirigida a tots els públics. L’impacte visual generat pel conjunt de personatges en desplaçament per l’espai contrasta amb el tracte directe, íntim i personalitzat que s’estableix en la relació amb l’espectador. Amb aquest espectacle, que recorrerà la ciutat de Peníscola, es pretén donar a conèixer, inaugurar i invitar tot el públic al Festival de Música Antiga i Barroca, que se celebra en eixa població de l’1 al 12 d’agost a la seua XXII edició.
‘Angelets i Dimonis’ conta la història d’una colla de dimonis que s’han escapat de les masmorres del castell i uns angelets els busquen per a tornar-los al seu lloc. Els dimonis provoquen els vianants i juguen amb les seus forques trencant la quotidianitat dels carrers. En el seu passeig ballaran, cantaran, faran bromes i, sobre tot, diran que per gaudir plenament de la vida han de deixar que la música entre per les seues oïdes fins arribar al seu cor.
La companyia Scura Splats va iniciar la seua activitat en 1997 de la mà de Joan Raga i Carmen Canós. Al llarg d’aquests 16 anys han creat més de 15 espectacles entre produccions pròpies i coproduccions. Progressivament, Scura Splats ha incorporat a les seues representacions diferents disciplines artístiques com per exemple la dansa, el circ, la música i la pirotècnia amb què crea espectacles versàtils que tenen una gran acollida entre el públic.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí