El saxofonista Kenny Garrett tanca el Festival de Jazz

0
234

El pròxim dissabte s’enceta el cicle “Jazz als barris i pobles de València”

El saxofonista Kenny Garrett tanca el Festival de Jazz amb un homenatge als ancestres i els referents musicals

Kenny Garrett, un dels músics més brillants i influents del jazz modern, torna dimecres a València per tancar el Festival de Jazz del Palau de la Música. Mentrestant, el pròxim 15 comença el cicle gratuït “Jazz als barris i pobles de València”, que visitarà la plaça de la Reina, el Parc Central, la Casa Museu Blasco Ibáñez, el Parc de Malilla i la plaça de Patraix. 

Garrett té una carrera musical de més de 30 anys, que inclou actuacions en solitari i també amb figures com Miles Davis, Art Blakey i The Jazz Messengers, Donald Byrd, Freddie Hubbard, Woody Shaw i Duke Ellington. El saxofonista té un so característic i una melodia molt distintiva. 

Garrett actuarà dimecres, 12 de juliol, a les 20 hores, al Teatre Principal i presentarà el seu àlbum Sounds from the ancestors, acompanyat per Keith Brown al piano, Corcoran Holt al contrabaix, Ronald Bruner a la bateria i Rudy Bird a la percussió.

Sounds from the ancestors és un àlbum que reflecteix la història del jazz i del gospel de la seua ciutat natal, Detroit, i afegeix una  vibració cosmopolita moderna, sobretot gràcies a la inclusió de música procedent de França, Cuba, Nigèria i Guadalupe.

Les pròximes cites de jazz seran els concerts gratuïts i a l’aire lliure del cicle “Jazz als barris i pobles de València”, que enguany tindran lloc del 15 al 30 de juliol, i que començaran tots a les 21.00 hores. Sedajazz Kids Band enceta el cicle a la plaça de la Reina (15 juliol); seguirà Arahi Latin Quintet al Parc Central (16 juliol); Joan Soler Quintet a la Casa Museu Blasco Ibáñez (22 juliol); Valmuz al poble del Palmar (23 juliol);  Le Dancing Pepa Swing Band a la pèrgola del Parc Urbà de Malilla (29 de juliol) i Plena 79 Salsa Orchestra, a la plaça de Patraix (30 juliol).

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí