El President de la Generalitat entregarà en Santa Cecília els Premis Euterpe de la FSMCV

0
1315

Amb motiu de la celebració el pròxim dimecres 22 de novembre del Dia de Santa Cecilia, patrona de la música, el President de la Generalitat rebrà a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) per a fer lliurament dels seus XVIII Premis Euterpe 2017.
Aquests premis són convocats per la FSMCV anualment amb la finalitat d’homenatjar a la música valenciana i d’establir una millor i més fluïda comunicació amb les diferents entitats polítiques, socials, econòmiques i amb el públic, en general. Amb aquests premis, la FSMCV pretén mantenir un esforç col·lectiu que siga mereixedor d’un reconeixement cada vegada major no solament dels candidats i els premiats, sinó de tots aquells que aposten decididament per mantenir, impulsar i desenvolupar la cultura musical valenciana.
Com es va anunciar en l’última Assemblea General de la Federació celebrada a Elda, els guardonats en la XVIII edició dels Premis Euterpe són:
– Premi Euterpe a la participació federal: Unió Musical de Muro (Alacant)
– Premi Euterpe a la dedicació a la seua Societat Musical: Eduardo Aracil Monllor (Societat Unió Musical i Artística de Saix) ex aequo amb Ramón Hernández Yago (Banda Simfònica Cercle Catòlic de Torrent)
– Premi Euterpe a la institució o empresa pública o privada: Ajuntament de Llíria
– Premie Euterpe extraordinari de la Junta Directiva: Juan Vicente Mateu Alemany

Ordre del dia: actuacions per a commemorar el Dia de Santa Cecilia en el Palau de la Generalitat

Les activitats per a la celebració del Dia de Santa Cecilia el 22 de novembre per part de la FSMCV començaran a les 12.00h amb una actuació d’un Grup de Càmera en la porta del Palau de la Generalitat (C/Cavallers.) que tindrà una hora de durada.
Aquestes continuaran a les 18.50h amb un cercavila de la Jove Banda Simfònica (JBS) de la FSMCV, que està integrada per músics d’entre 18 i 25 anys, des de la Plaza dels Furs fins al Palau de la Generalitat.
A continuació es realitzarà la recepció per part del President de la Generalitat a la Junta Directiva de la FSMCV i es lliuraran els XVIII Premis Euterpe.
Finalment, l’acte serà clausurat per un breu concert de la JBS, dirigida per Pere Vicalet, que interpretarà peces de compositors valencians i obres molt vinculades a la nostra Comunitat i a les Societats Musicals com són el cercaviles “Xàbia”, “Yakka” o “Música i Poble” de Ferrer Ferran.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí