EL CENTRE ARTÍSTIC CULTURAL “VERGE DE LA PAU” D’AGOST GUANYA LA SECCIÓ SEGONA

0
696

EL CENTRE ARTÍSTIC CULTURAL “VERGE DE LA PAU” D’AGOST GUANYA LA SECCIÓ SEGONA DEL 135 CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES DE MÚSICA “CIUTAT DE VALÈNCIA” 2023

Dijous, 13 de juliol

El Centre Artístic Cultural “Verge de la Pau” d’Agost d’Alacant, sota la direcció de José Vicente Algado Climent, i amb un total de 322,5 punts, ha resultat la guanyadora de la Secció Segona del 135 Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2023, que es desenvolupa a l’Auditori de Les Arts. La Sociedade Musical de Pevidém de Portugal, ha quedat en segona posició amb 303,5 punts, mentre que l’Agrupació Musical d’Agullent de València ha ocupat el tercer lloc amb 281,5 punts.

Les obres obligades que han interpretat totes les bandes d’esta
secció han sigut “With Heart and Voice” de David R. Gillingham i la Jota de ballet “Sorolla” de Juanjo Colomer, en commemoració del centenari de la mort de Joaquín Sorolla.

L’agrupació convidada mentre deliberava el jurat ha estat l’Ensemble de Flautas de València, dirigida per José Carlos Hernández Alarcón. La dotació dels premis per a la Segona Secció són de 4.000 euros per a la guanyadora, 2.000 euros per a la segona i 1.500 euros per a la tercera.

Dissabte 15, a les 17.00 hores hi participaran en la Secció Primera, per ordre d’actuació la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol, l’Associação Recreativa e Musical Amigos da Branca de Portugal i la Societat Filharmònica Alteanense.

El públic té l’oportunitat de seguir el certamen en directe a través de
Streaming, amb un enllaç específic que figura en la pàgina web del
certamen www.cibm-valencia.com.

_______________________________________________________________

EL CENTRE ARTÍSTIC CULTURAL “VERGE DE LA PAU” D’AGOST GANA LA SECCIÓN SEGUNDA DEL 135 CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDAS DE MÚSICA “CIUDAD DE VALÈNCIA” 2023

Jueves, 13 de julio

El Centre Artístic Cultural “Verge de la Pau” d’Agost de Alicante, bajo la dirección de José Vicente Algado Climent, y con un total de 322,5 puntos, ha resultado la ganadora de la Sección Segunda del 135 Certamen Internacional de Bandas de Música “Ciutat de València” 2023, que se desarrolla en el Auditori de Les Arts. La Sociedade Musical de Pevidém de Portugal, ha quedado en segunda posición con 303,5 puntos, mientras que la Agrupació Musical de Agullent de València ha ocupado el tercer puesto con 281,5 puntos.

Las obras obligadas que han interpretado todas las bandas de esta sección han sido “With Heart and Voice” de David R. Gillingham y la Jota de ballet “Sorolla” de Juanjo Colomer, en conmemoración del centenario de la muerte de Joaquín Sorolla.

La agrupación invitada mientras deliberaba el jurado ha sido el Ensemble de Flautas de València, dirigida por José Carlos Hernández Alarcón. La dotación de los premios para la Segunda Sección es de 4.000 euros para la ganadora, 2.000 euros para la segunda y 1.500 euros para la tercera.

El sábado 15, a las 17.00 horas, participarán en la Sección Primera, por orden de actuación la Sociedad Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol, la Associação Recreativa e Musical Amigos da Branca de Portugal y la Sociedad Filarmónica Alteanense.

El público tiene la oportunidad de seguir el certamen en directo a través de Streaming, con un enlace específico que figura en la página web del

certamen www.cibm-valencia.com.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí