Curs de Direcció per a Banda Simfònica amb Àngel Crespo

0
511

El Centre Artístic Musical de Moncada presenta el “Curs de Direcció per a Banda Simfònica” que es realitzarà el proper mes de juliol de 2022.

Seguidament detallem al tríptic el eixos principals que vertebren esta trobada i que en la seua línia central pretén ser un curs nou i adequat a les noves legislacions que marquen la importància de la formació permanent dels docents i en conseqüència de les directores i directors de banda.

Extracte del curriculum del professor del curs Àngel Crespo

Natural de Picassent, té una ampla experiència com a director, començant la seua carrera als 16 anys a la Banda Jove de la SAM de Picassent i un any més tard, ja com professional la Banda de la Unió Protectora de Vallada, on permaneix 26 anys. Ha sigut director del Centre Artístic Musical i del Centre d’Estudis “Manuel Palau” de Moncada. Dirigeix la Societat Musical d’Alzira desde 1992 fins a 2015, on obté els seus majors èxits professionals amb la Banda Simfònica i l’Orquestra. Director de l’Escola i del Centre Profesional de la Societat Musical d’Alzira. Tambè ha dirigit la Unió Artistica Musical d’Ontinyent, la Unió Musical d’Almoradí durant set anys i actualment dirigeix la Unión Musical de Yátova des de 2017.

Compagina la direcció amb la docència, impartint classes d’Història, Harmonía i Anàlisi Musical. També impartix cursos de Direcció de Banda. Ha obtingut nombrosos premis i distincions en els 42 certàmens en els que ha participat i, a més a més, ha tingut l’oportunitat de dirigir agrupacions tan pretigioses com la Primitiva de Llíria, Santa Cecilia de Cullera, Artística de Merza, Banda Municipal d’Alacant, Lira Carcaixentina de Carcaixent, Unió Musical d’Alaquàs, Orquestra del Mediterràni… i a solistes nacionals i internacionals de reconegut prestigi. Està en possessió de la “Batuta d’Or” del Certamen Internacional d’Altea. Ha sigut membre de jurats en varios certamens bandístic i de composició per a banda i és autor de diversos arranjaments i transcripcions per a banda. També és soci fundador de radiobanda.com. Compta amb una extensa discografía.

Poden saber més consultant la seua página web: http://www.angelcrespo-director.es

Tríptic

Inscripció

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí