CONCERT: «NADALES DE LA PLANA»

0
1020

CONCERT: «NADALES DE LA PLANA»

En vindre aquestes festes nadalenques sempre present en el record, PEPE FALOMIR ALMELA, compositor de la música original de Nadales de la Plana.

El diumenge 19 de desembre, a les 11:30 hores, a l’AUDITORI I PALAU DE CONGRESSOS DE CASTELLÓ DE LA PLANA.

Torna aquest concert de nadales amb sabor plenament castellonenc, en què estan presents elements fonamentals de l’essència de Castelló de la Plana: la gent, els costums, els mites, el paisatge i també la referència als seus indrets més emblemàtics: Santa Maria, Lledó, el Castell Vell, les ermites del Caminàs, Tombatossals, el Grau i l’horta.

Un treball en conjunt impregnat de l’amor a la terra vestit de Nadal.

Aquesta vegada i com a novetat, la intervenció de la BANDA MUNICIPAL DE CASTELLÓ dirigida pel mestre Marcel Ortega.

Amb la participació de:SANDRA FERRÓ (soprano).VICENT JAUME ALMELA (poeta).CORAL AD LIBITUM /CORAL VICENT RIPOLLÉS (cor invitat).BANDA MUNICIPAL DE CASTELLÓ, amb MARCEL ORTEGA (director titular).Música original: JOSEP FALOMIR ALMELA.Text: VICENT JAUME ALMELA EIXAU.Arranjaments cor: FERRAN BADAL.

Nova adaptació i arranjaments per a banda, compleció per a suite musicali director del cor: PASCUAL GASSÓ.director artístic: MARCEL ORTEGA.

Entrada lliure. Aforament limitat i protocols COVID-19.Organitzen: Coral Ad Libitum i Ajuntament de Castelló de la Plana.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí