Carlos Pellicer enceta a Bilbao una ‘estrena en cadena’ mundial

0
2162

El reconegut director José Rafael Pasqual Vilaplana dirigeix aquest dijous 27 d’abril la Banda Municipal de Bilbao en el primer dels concerts del ‘The World Premiere in Chain of Menu for win band’, un esdeveniment musical en què 18 bandes de tot el món aniran estrenant la darrera creació musical del compositor de Benigànim Carlos Pellicer, en 18 concerts amb 18 prestigiosos directors, tots a països diferents fins al desembre d’enguany.
La primera de les cites per a estrenar ‘Menú’ és aquest dijous a la capital basca, a partir de la qual se succeiran les interpretacions en 17 països més: Noruega, Holanda, Portugal, Estats Units, Mèxic, República Txeca, Alemanya, França, Brasil, Itàlia, Polònia, Taiwan, Singapur, Regne Unit, Japó, Croàcia i Bèlgica.
Tal com ha explicat l’autor de ‘Menú’, ‘és un treball dividit en tres moviments que estan relacionats amb el desenvolupament i la “degustació” d’un bon menú gastronòmic. Els títols d’aquests moviments (L’apéritif, La spécialité du Chef i‘American pie’, le grand finale) estan relacionats amb el contingut, el caràcter i el ritme de cada plat preparat per aquest menú original: una arrencada curta però intensa, un plat principal amb diferents textures però molt consistent, i unes bones postres amb molt de gust i molt de ritme.’
Carlos Pellicer té per a aquest esdeveniment mundial el suport de l’editorial holandesa Molenaar Edition, distribuïdora des de fa anys de la seua música. De l’obra en qüestió se n’ha fet una edició especial que es posarà a la venda a partir de gener de 2018, una vegada acabada la successió mundial d’estrenes.
 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí