“Cançó d’amor i de guerra”: Una cita amb la història musical d’Ontinyent

0
480

La cèlebre sarsuela de Martínez Valls sonarà íntegra per primera vegada a la ciutat, interpretada per la Banda Simfònica de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent

La Banda Simfònica de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent ofereix aquest dissabte una interpretació molt especial de Cançó d’amor i de guerra. La cèlebre sarsuela de Rafael Martínez Valls sonarà per primera vegada en versió completa a la ciutat natal del compositor, en un concert que forma part de la celebració dels 75 anys de l’agrupació musical.

La interpretació es farà a patir d’uns arranjaments per a banda que ha fet el compositor i director Joan Casas, autor d’edicions crítiques de les sarsueles Cançó d’amor i de guerra i La legió d’honor, qui ha recuperat tres números que no s’havien inclòs en les últimes representacions de la peça. A més, s’ha incorporat un fragment de l’obra que tècnics musicals de la Unió han reconstruït basant-se en les partitures originals del mestre Martínez Valls.

El Teatre Echegaray acollirà a les 20.00 una posada en escena amb la participació del Nou Orfeó d’Ontinyent, el grup de Danses d’Ontinyent i la Colla de Campaners d’Ontinyent, i les veus dels cantants lírics Alberto Ballesta, Gemma Soler, Antonio Caselles, Mar Fernández i Alexis Jornet, amb la col·laboració de l’associació cultural La Nostra terra. La narració anirà a càrrec de Rosana Ferrero i Salva Sanchis

El treball de recuperació i interpretació és un projecte en què s’ha involucrat també la Banda Municipal de Barcelona, que l’estrenà el 10 d’abril a l’Auditori de Barcelona.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí