Borsa de treball a La S.M.Alzira

0
584

CONVOCATÒRIA BORSA DE TREBALL PER A L’ESCOLA I CENTRE PROFESSIONAL DE MÚSICA DE LA SOCIETAT MUSICAL D’ALZIRA

La Societat Musical d’Alzira publica la convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball que incloga totes les especialitats que s’ofereixen a l’Escola i Centre Professional de Música de la nostra Societat Musical.L’objecte d’esta borsa de treball és cobrir possibles eventualitats i baixes laborals que es puguen produir durant el curs escolar, de manera que les classes es desenvolupen amb normalitat tot l’exercici.

A fi de facilitar la baremació dels mèrits que presenten els sol·licitants, s’haurà de presentar el document d’autobaremació, que s’adjunta com a ANNEX, al qual haurà d’acompanyar els documents originals o compulsats i fotocopia per al seu acarament.Les sol·licituds hauran de presentar-se en la Secretaria de la SMA, carrer Hort dels Frares núm. 62 d’Alzira.

El termini de presentació serà des de l’1 de setembre fins al 10 de setembre de 2021.Una vegada finalitzat el termini de presentació i baremats els mèrits aportats pels sol·licitants, es publicarà en el Tauler d’anuncis i en la pàgina web de la SMA, l’ordre de classificació en cadascuna de les especialitats.Tota la informació en https://smalzira.org

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí