Azael Tormo Muñoz amb “Dotze Moros” guanya el 20è Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” 2024

0
156

26 de febrer de 2024

El premi especial pel XX Aniversari dels músics també ha sigut per al guanyador, mentre que “Llar i Caliu” de David Postiguillo Moscardó ha aconseguit el segon premi, “Déserts” de Pedro Ángel López Sánchez l’accèssit i “Rahib” de Josep Cano Gracià el premi del públic.

Ja coneixem les obres guanyadores del 20è Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” 2024 en la modalitat de Marxa Mora, un homenatge i reconeixement a la labor i implicació de Paco Cerdà i amb l’objectiu de fomentar i estimular l’activitat artística i creativa de la música escrita per a la festa de Moros i Cristians.

A l’acte celebrat el passat dissabte, 24 de febrer, al Teatre Goya i organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de L’Olleria amb la col·laboració de la Junta Central de Festes de Moros i Cristians de L’Olleria i la Societat Escola Musical Santa Cecilia de L’Olleria, es van representar les quatre obres finalistes i es van entregar els guardons als premiats.

Al concert van estar presents l’alcalde de L’Olleria Ramón Vidal, el regidor de Cultura i Festes Juan Ricardo Ruano i altres membres de la corporació municipal, la presidenta de la Societat Escola Musical Santa Cecília Lydia Martínez i el vicepresident de la Junta Central de Moros i Cristians de L’Olleria Vicente Egea.

Després de la deliberació, el jurat format per Emilio Jesús Oltra, Francisco Valor i Inma Mateu, va fer entrega del primer premi de 2.000 euros a “Dotze Moros” d’Azael Tormo Muñoz i també del nou premi especial dels músics XX Aniversari de 500 euros. 

El segon premi del jurat de 1.000 euros va ser per a David Postiguillo Moscardó amb “Llar i Caliu”, mentre que l’accèssit de 250 euros el va guanyar Pedro Ángel López Sánchez amb “Déserts” i el premi del públic de 500 euros, Josep Cano Gracià amb “Rahib”.

El regidor de Cultura i Festes, Juan Ricardo Ruano, va agrair a tots i totes la seua assistència i recolzament a un acte local tan important com aquest: “El Teatre Goya ha tornat a viure una vesprada molt especial en la que s’ha unit la tradició, la història i els arrels de L’Olleria de la mà dels nostres veïns i veïnes i amants de la música amb una magnífica participació”, va indicar Ruano.

“Sense dubte, l’únic protagonista d’aquesta celebració ha sigut Francesc Cerdà, una gran llegenda del nostre municipi i de la cultura olleriana. És per això que volem felicitar a la Societat Escola Musical Santa Cecília pel cartell que ha preparat enguany en el que Paco és l’element principal i en el que han aconseguit plasmar la seua senzillesa i sensibilitat”, va finalitzar el regidor.

A més, en la cloenda de l’esdeveniment abans d’interpretar l’Himne de la Festa, l’alcalde Ramón Vidal va posar en valor la humanitat de Paco Cerdà, fill predilecte de L’Olleria, i va realçar el seu treball i trajectòria en la música així com la marca que va deixar al poble.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí