AD LIBITUM representant Espanyol de Transformació Digital en l’Educació Musical

0
321

AD LIBITUM representant Espanyol de Transformació Digital en l’Educació Musical dins de les Jornades de Formació per a Docents en la Universitat d’Aveiro.

AD LIBITUM presenta la seua metodologia pròpia i-Musi i destaca en les Jornades de Formació per a Docents en la Universitat d’Aveiro, emmarcades dins de la beca Erasmus Plus, com a únic projecte espanyol de transformació digital a les aules de música.

Ontinyent dimarts 13 de juny de 2023 – AD LIBITUM l’empresa Ontinyentina, que té a la música per motor de totes i cadascuna de les seues activitats com per exemple escoles, organització d’esdeveniments o tallers entre moltes altres, consolida la seua posició com a pioner en la transformació digital dins de les aules de música en l’àmbit nacional, en les Jornades de Formació per a Docents d’Aveiro. Aquestes jornades sobre Transformació Digital en Educació Musical, que van començar el passat 31 de maig i es van estendre fins al 2 de juny, van tindre lloc en la prestigiosa Universitat d´Aveiro i estan emmarcades en el programa Erasmus Plus, dins del projecte DigiMusi del qual AD LIBITUM està sent partícip durant tot l’any 2023, juntament amb els seus 3 socis: l’Escola municipal de música “Diego Ortiz” de Toledo, el “Conservatório de Música e Arts do Centre de Fàtima” i la Universitat d’Aveiro.

Les jornades de formació van reunir professionals destacats en el camp de l’educació musical, els qui van compartir idees i experiències sobre la integració de la tecnologia a les aules de música. En aquest context, AD LIBITUM va tindre l’oportunitat de presentar la seua metodologia pròpia implantada ja en centenars d’escoles de tot el país: i-Musi. Una metodologia amb un enfocament innovador que combina música i tecnologia per a enriquir el procés d’ensenyament i aprenentatge.

Lluís Muñoz, Pedro Reig i Toni Revert, han segut els responsables de donarcodirector d’AD LIBITUM i cocreador de la metodologia i-Musi té clar que «la transformació digital en l’educació musical és crucial en el món actual, i estem compromesos a continuar liderant aquest canvi i promovent noves formes d’aprenentatge musical» i s’enorgulleix de ser l’únic projecte espanyol presentat en aquestes jornades juntament amb altres quatre projectes portuguesos de digitalització.

Durant l’esdeveniment, es van realitzar presentacions individuals, dinàmiques i taules redones per a discutir entre altres coses la importància de la digitalització i els projectes digitals en l’entorn educatiu.

Aquest fet reforça el compromís d’AD LIBITUM amb la millora contínua de l’educació musical i el seu paper destacat en la transformació digital en l’àmbit educatiu. La seua participació en les Jornades de Formació per a Docents i la presentació de i-Musi representen un pas més en la seua missió de fomentar l’accés equitatiu a una educació musical de qualitat i adaptada a les necessitats del segle XXI.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí