4a edició del DeltaChamber Music Festival Amposta

0
1231

El DeltaChamber Music Festival arriba a la seva quarta edició els propers dies 2, 3 i 4 d’agost a Amposta. Així mateix, com ja és tradició, a partir del dissabte 27 de juliol també podrem gaudir de les diferents activitats que ofereix el DeltaChamber Music Festival Arts.

El Festival creat pels directors artístics Laura Ruiz Ferreres, (catedràtica de l’Escola Superior de Música de Frankfurt) i Pau Rodríguez Ruiz, (professor de la Barenboim-Said Foundation, Ramallah) centra el contingut d’enguany en l’Exòtic. En les seves pròpies paraules: “volem ser conscients de la diferència, quelcom que no entra dintre d’allò conegut o familiar. Al nostre festival l’exotisme és un nexe d’aprenentatge, descoberta, inspiració i alegria on us convidem en primera  persona a gaudir d’un programa i un combinació d’instruments que no són habituals a les sales de concerts.”

El Festival comptarà amb diversos reconeguts músics internacionals que participaran en els 3 concerts principals al Museu de les Terres de l’Ebre les nits (21.00 hores) dels dies 2, 3 i 4 d’agost. El concert inaugural de divendres 2 d’agost, ha estat seleccionat dins del Summer Festivals de la Unió Europea de Radiodifusió (UER) i s’emetrà en directe per Catalunya Música. Així mateix, el dijous 1 d’agost podrem gaudir del concert del quartet de saxos Kebyart Ensemble, grup guanyador del II Concurs Internacional de Música de Cambra i resident de l’edició 2019-Kebyart Ensemble a l’Església Nova de Sant Carles de la Ràpita).

El DeltaChamber Music Festival Arts segueix apostant per l’ésser humà íntegre, on la voluntat de nodrir a l’individu des de totes les arts. Inclourà el Concurs Internacional de Música de Cambra, classes magistrals dels solistes que conformen el Festival i diferents tallers oberts a la ciutadania. A més de comptar amb un compositor en residència, els Concurs d’Arquitectura efímera amb col·laboració del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, delegació de les Terres de l’Ebre i la degustació de tapes – Sabors exòtics realitzades pel cuiner Xavi Montañés – Titos Gastrobar al finalitzar cada concert del Festival.

Les venta anticipada d’entrades del Festival ja es troba a disposició al web https://www.deltachambermusicfestival.com/

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí