44º Edició Certamen Bandes en directe

0
780

La 44ª edició del Certamen de Bandes de la Diputació de València se celebra dissabte 11 i diumenge 12 a l’Auditori del Palau de les Arts.

La tornada a la presencialitat d’este festival que reivindica la música de banda tindrà, com és habitual, accés lliure fins a completar aforament, i podrà seguir-se en directe per streaming a través de l’enllaç 

https://vimeo.com/user118260939

En la matinal de dissabte 11 actuaran les bandes de la secció quarta, amb els ‘Versos a l’alba’ de Julio Domingo com a obra obligada i un màxim de 40 músics participants. La Societat Amics de la Música de Benifaraig, dirigida per Jaume Castelló, la Societat Instructivo-Musical del Palmar, dirigida per Jordi Peiró, i la Banda Jove de l’Agrupació Musical Santa Cecília del Grao competiran pel primer premi de la secció interpretant un total de tres peces, una de preparació, l’obra comuna i una de lliure elecció.

A la vesprada serà el torn de la secció tercera, amb un màxim de 50 músics per banda i ‘La festa de les falles’ de Ferrer Ferran com a obra obligada. Competiran en esta secció la Tropical de Benigànim, dirigida per Juan Carlos Sempere; l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador, amb Manuel Godoy al capdavant; i l’Agrupació Musical Carrera Fuente de San Luis, sota la batuta de Dídac Bosch.

Per a la vesprada del diumenge 12 de desembre queda la secció segona que, amb un límit de 70 músics, comptarà en la present edició amb la participació de la Societat Protectora Musical la Lira d’Alfarp, dirigida per Hugo Chinesta. L’obra ‘Juanes’, del propi Chinesta, servirà de calfament a la banda d’Alfarp, que haurà d’interpretar com a peça obligada el ‘Mare nostrum’ de Miquel Asins i que ha optat per ‘El jardín de las delicias’ de Ferrer Ferran com a peça lliure.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí