La plaça de Montserrat viatja amb el vent de la mà d’un quintet gallec durant el tercer dia de la SIMC

0
1264

La plaça de Montserrat viatja amb el vent de la mà d’un quintet gallec durant el tercer dia de la SIMC
“InVento” ha presentat una proposta eclèctica amb obres originals i representatives de quintet i adaptacions incorporades al seu repertori
Flauta, oboè, clarinet, trompa i fagot han estat els instruments que han farcit de música la plaça del poble de Montserrat en la tercera jornada de la Setmana Internacional de Música de Cambra (SIMC), amb el programa “Viatjant amb el vent”. 
Es tracta aquest quintet d’una sòlida formació de músics professionals que van compartir experiències a l’Escola d’Alts Estudis Musicals de Galícia, l’Orquestra Jove de l’Orquestra Simfònica de Galicia i l’Orquestra Gaos, que ha fet sonar una música dolça composada per obres originals i
representatives de la tradició de quintet de vent, així com adaptacions d’altres peces ideades per altres tipus de formacions. 
Els cinc integrants han suggerit una travessia pels diferents períodes de la història de la música, des del segle XVII fins als nostres dies, mitjançant  un programa amb dues parts ben diferenciades però interpretades amb el mateix rigor musical. 
Els joves intèrprets arribats de terres gallegues, han mostrat davant l’auditori de la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat, la seua maduresa professional adquirida durant el darrer lustre i gràcies també a la participació de tots els components a les col·laboracions regulars amb prestigioses orquestres simfòniques.
Obres de Debussy, Zemlinski, Farkas, Mousorski i Julio Medaglia, han configurat el repertori que ha estat molt ben acollit pel públic assitent al que s’han vist obligats a regalar dos bisos, en acabant el concert programat.
Per a hui dijous 26 de juliol, hi ha prevista la nit de “Veu i dona”, moment en que la soprano Belén Roig i la mezzosoprano Sandra Fernández, oferiran un programa líric acompanyades de la pianista Aida Velert.
-GABINET DE PREMSA-  
XXXVIII Setmana Internacional de Música de Cambra
– Montserrat – 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí