38 Campanya Retrobem la nostra Música

0
2217
Cartell Retrobem la Nostra Música 2017

Retrobem la Nostra Música 2017

La Diputació de València és conscient de la importància que té la música de banda en la cultura i la tradició valencianes, i a través de l’Àrea de Cultura va començar, el 1980, a mostrar el seu suport a les societats musicals de la província. Aquest mateix suport s’ha anat estenent a altres agrupacions musicals amb les quals comparteix el seu interés per transmetre la música, les nostres tradicions i la nostra cultura, com són: les corals, les orquestres simfòniques, les orquestres de pols i plectre, els grups de dolçaina i tabal i els grups folklòrics.
Així mateix, a més de la celebració de concerts s’han obert ajudes per a altres àmbits que són fonamentals en el desenvolupament de la seua activitat, com és el suport a les escoles d’educands, la gravació de CD, l’edició de partitures…
Amb aquesta nova legislatura s’ha donat un pas més i es pretén posar València en el mapa del fenomen cultural valencià a través de les bandes de música, i s’ha obert la línia València és música, amb la qual es pretén portar la nostra música més enllà de la província i obrir-la al món.
 
1. BASES REGULADORES DE LA CAMPANYA DE CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS A ENTITATS MUSICALS DE LA PROVÍNCIA. (PENDENTS D’APROVACIÓ PEL PLE).

  • Aprovació Bases prevista febrer 2017.
  • Publicació convocatòria una vegada aprovada i transcorreguts els 30 dies per a reclamacions i suggeriments.
  • Presentació sol·licituds.

2. GESTIÓ SOL·LICITUD

  • Se sol·licitarà amb formulari i només per via telemàtica.

3. CALENDARI

  • Una vegada aprovades les Bases s’adjuntaran els enlaces corresponents per a accedir al seu contingut íntegre, informació i requisits per a la gestió del formulari i la resta de documents.

4. DIFUSIÓ

 
www.dival.es/Centres Àrea de Cultura/promoción cultural
SEGUIR INFORMACIÓ I NOVETATS DE LA 38 CAMPANYA RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí