38 Campanya Retrobem la Nostra Música

0
2074

 
La Diputació de València és conscient de la importància que té la música de banda en la cultura i la tradició valencianes, i a través de l’Àrea de Cultura va començar, el 1980, a mostrar el seu suport a les societats musicals de la província. Aquest mateix suport s’ha anat estenent a altres agrupacions musicals amb les quals comparteix el seu interés per transmetre la música, les nostres tradicions i la nostra cultura, com són: les corals, les orquestres simfòniques, les orquestres de pols i plectre, els grups de dolçaina i tabal i els grups folklòrics.
Així mateix, a més de la celebració de concerts s’han obert ajudes per a altres àmbits que són fonamentals en el desenvolupament de la seua activitat, com és el suport a les escoles d’educands, la gravació de CD, l’edició de partitures…
Amb aquesta nova legislatura s’ha donat un pas més i es pretén posar València en el mapa del fenomen cultural valencià a través de les bandes de música, i s’ha obert la línia València és música, amb la qual es pretén portar la nostra música més enllà de la província i obrir-la al món.
 
1. BASES: aprovació pel Ple de la Diputació el 21 de febrer del 2017.
 
2. PUBLICACIÓ PROVISIONAL en el Butlletí Oficial de la província de València (BOP de València) de les bases: del 22 al 28 de febrer del 2017 (han d’estar 30 dies d’exposició al públic)
 
3. PUBLICACIÓ DEFINITIVA DE LES BASES: del 5 al 15 d’abril del 2017.
 
4. CONVOCATÒRIA: aprovació del 6 al 18 d’abril del 2017. Enviament a l’Estat perquè ho incorpore a la Base Nacional de Subvencions. El propi Estat és qui envia a publicar un extracte al BOP de València.
 
5. OBERTURA DEL TERMINI PER A PRESENTAR SOL·LICITUDS: l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el BOP de València.
 
6. DURACIÓ DEL TERMINI PER A PRESENTAR SOL·LICITUDS: un mes, a comptar de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el BOP de València.
 
NOTA:
Al tractar-se d’una previsió pot quedar alterada per circunstàncies de tramitació dels procediments.
 
7. GESTIÓ DE LES SOL·LICITUDS: se sol·licitarà amb formulari només per via telemàtica través de la seu electrònica.
 
8. DIFUSIÓ:

 
9. ARREPLEGA MATERIAL CAMPANYA – CARTELLS, PARTITURES, CD,S
Només dilluns i dijous en horari de 10:30 a 13:30 hores. (A partir del dia 27 de febrer del 2017)
C/ Beat Nicolau Factor, 1- 46007 València
Coordina entrega: Pilar Gómez 96 388 25 90

 
www.dival.es/Centres Àrea de Cultura/promoción cultural
SEGUIR INFORMACIÓ I NOVETATS DE LA 38 CAMPANYA RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA
 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí