VI Curs direcció Alqueries amb J.Rafael Pascual i Isabelle Ruff-Weber

0
590

Tot a punt per al VI Curs de Direcció de Banda a les Alqueries
Aquesta edició comptarà amb un total de 9 alumnes actius, a més dels oients
La 6a edició del Curs de Direcció de Banda a les Alqueries es realitzarà aquesta setmana, del 28 al 31 d’agost. En aquesta ocasió els mestres responsables seran l’alacantí José Rafael Pasqual Vilaplana i la suïssa Isabelle Ruf-Weber. Ambdós, directors de reconegut prestigi que han participat dirigint importants projectes de bandes i orquestres simfòniques arreu del món.
Un total de 9 alumnes actius procedents de diferents llocs d’Espanya i d’Itàlia, tindran l’oportunitat de compartir i ampliar coneixements sobre el món de la direcció de banda i assolir els objectius del curs. Conceptes com la tècnica, l’anàlisi de les partitures, el plantejament dels assaigs amb la banda, o simplement la correcció i aplicació d’un bon gest en el moment de dirigir, seran treballats durant les classes i aplicats directament als assajos que realitzaran aquests alumnes amb la Unió Musical Alqueriense (UMA), que serà la banda de pràctiques del curs.
En un principi es varen presentar 24 inscripcions per a poder realitzar el curs com alumne actiu, elegint els professors a 9 candidats.
El VI Curs de Direcció de Banda finalitzarà el dissabte 31 d’agost amb un Concert de Cloenda al Teatre Payà de Borriana a les 20h, amb entrada gratuïta, on els alumnes dirigiran a la Unió Musical Alqueriense i tindran l’oportunitat de mostrar tots els coneixements assolits durant el curs de direcció.

Todo listo para el VI Curso de Dirección de Banda en les Alqueries
Esta edición cuenta con un total de 9 alumnos activos, además de los oyentes
La 6a edición del Curso de Dirección de Banda en les Alqueries se realizará esta semana, del 28 al 31 de agosto. En esta ocasión los maestros responsables serán el alicantino José Rafael Pascual Vilaplana y la suiza Isabelle Ruf-Weber. Ambos, directores de reconocido prestigio que han participado dirigiendo importantes proyectos de bandas y orquestas sinfónicas en todo el mundo.
Un total de 9 alumnos activos procedentes de diferentes lugares de España y de Italia, tendrán la oportunidad de compartir y ampliar conocimientos sobre el mundo de la dirección de banda y alcanzar los objetivos del curso. Conceptos como la técnica, el análisis de las partituras, el planteamiento de los ensayos con la banda, o simplemente la corrección y aplicación de un buen gesto en el momento de dirigir, serán trabajados durante las clases y aplicados directamente a los ensayos que realizarán estos alumnos con la Unión Musical Alqueriense (UMA), que será la parte de prácticas del curso.
En un principio se presentaron 24 inscripciones para poder realizar el curso como alumno activo, eligiendo los profesores a 9 candidatos.
El VI Curso de Dirección de Banda finalizará el sábado 31 de agosto con un Concierto de Clausura en el Teatro Payà de Burriana a las 20h, con entrada gratuita, donde los alumnos dirigirán a la Unión Musical Alqueriense y tendrán la oportunidad de mostrar todos los conocimientos adquiridos durante el curso de dirección.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí