UNIÓN MUSICAL DE DOLORES (ALACANT) GUANYA LA SECCIÓ TERCERA DEL CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES “CIUTAT DE VALÈNCIA''

0
1473

Dijous, 20 de juliol. Palau de la Música
Unión Musical de Dolores (Alacant) amb un total de 364,5 punts, ha resultat la guanyadora de la secció tercera del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2017, que es celebra al Palau de la Música fins al diumenge 23 de juliol, la Banda Sinfónica Obra Salesiana del Niño Jesús – Bogotá (Colòmbia) ha quedat en segona posició amb 310,5 punts, mentres que Asociación Musical «la Inmaculada» de Arroyo del Ojanco (Jaén) ha ocupat el tercer lloc amb 308 punts.
D’esta manera, han concursat per orde d’intervenció, Unió Musical d’Ibi (Alacant), Unión Musical de Dolores (Alacant), Banda Sinfónica Obra Salesiana del Niño Jesús – Bogotá (Colòmbia), Asociación Musical «la Inmaculada» de Arroyo del Ojanco (Jaén) i Unió Musical del Grau de Castelló (Castelló). Actuarà com a banda invitada Arsonora Saxophone Ensemble (València).
La dotació dels premis per a la secció tercera ha sigut de 3.000 euros per a la guanyadora, 1.500 euros per a la segona i 1.000 euros per a la tercera. El públic ha tingut l’oportunitat de seguir el certamen en directe a través de Streaming, amb un enllaç específic que figura en la pàgina web del certamen www.cibm-valencia.com.
Secció segona
Torn demà divendres per a les bandes de música, que competiran en la secció segona del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2017. Competiran per orde d’actuació, les societats musicals: Aso. Cultural Agrupación Musical de Linares (Jaén), Harmonie St. Caecilia Blerik (Holanda), Sociedad Musical «la Familiar» de Benissanó (València), Agrupació Musical Artística Santa Cecilia de la Vilavella (Castelló), Associació Banda de Música de Manacor (Illes Balears), Sociedad Musical «la Popular» de Pedralba (València) i tancant la nit com a agrupació invitada Jungle Bläserphilharmonie NRW (Alemanya).
Les societats interpretaran un pasdoble de lliure elecció, una composició lliure, i l’obligada per a esta secció es; “Around the World in 80 Days” d’Otto Schwarz.
UNIÓN MUSICAL DE DOLORES (ALICANTE) GANA LA SECCIÓN TERCERA DEL CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDAS “CIUDAD DE VALÈNCIA”
Jueves, 20 de julio. Palau de la Música
Unión Musical de Dolores (Alicante) con un total de 364,5 puntos, ha resultado la ganadora de la sección tercera del Certamen Internacional de Bandas de Música “Ciudad de València” 2017, que se celebra en el Palau de la Música hasta el domingo 23 de julio, la Banda Sinfónica Obra Salesiana del Niño Jesús – Bogotá (Colombia) ha quedado en segunda posición con 310,5 puntos, mientras que Asociación Musical «la Inmaculada» de Arroyo del Ojanco (Jaén) ha ocupado el tercer lugar con 308 puntos.
De esta manera, han concursado por orden de intervención, Unió Musical d’Ibi (Alicante), Unión Musical de Dolores (Alicante), Banda Sinfónica Obra Salesiana del Niño Jesús – Bogotá (Colombia), Asociación Musical «la Inmaculada» de Arroyo del Ojanco (Jaén) y Unió Musical del Grau de Castelló (Castellón). Actuará como banda invitada Arsonora Saxophone Ensemble (València).
La dotación de los premios para la sección tercera ha sido de 3.000 euros para la ganadora, 1.500 euros para la segunda y 1.000 euros para la tercera. El público ha tenido la oportunidad de seguir el certamen en directo a través de Streaming, con un enlace específico que figura en la página web del certamen www.cibm-valencia.com.
Sección segunda
Turno mañana viernes para las bandas de música que competirán en la sección segunda del Certamen Internacional de Bandas de Música “Ciudad de Valencia” 2017. Competirán por orden de actuación, las sociedades musicales: Aso. Cultural Agrupación Musical de Linares (Jaén), Harmonie St. Caecilia Blerik (Holanda), Sociedad Musical «la Familiar» de Benissanó (València), Agrupació Musical Artística Santa Cecilia de la Vilavella (Castellón), Associació Banda de Música de Manacor (Islas Baleares), Sociedad Musical «la Popular» de Pedralba (València), y cerrando la noche como agrupación invitada Jungle Bläserphilharmonie NRW (Alemania).
Las sociedades interpretaran un pasodoble de libre elección, una composición libre, y la obligada para esta sección es “Around the World in 80 Days” de Otto Schwarz.
Inma Romeu Tornero
Gabinete de Prensa
Palau de la Música
Paseo de la Alameda, 30
46023 Valencia
Teléfono: 963375020 Ext: 8025
Fax: 963370988
Email: iromeu@palauvalencia.com

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí