Una llibre recupera més de trenta cançons inèdites de Melcior Gomis

0
1772

 
Miquel Àngel Múrcia presenta el proper dimarts al Col·legi Major Rector Peset de València el llibre ’Josep Melcior Gomis i la cançó lírica de saló’, editada per la Institució Alfons el Magnànim dins de la col·lecció “Compendium Musicae”. 
Els estudis sobre la figura i l’obra del compositor Melcior Gomis s’han ampliat amb la publicació del llibre de Miquel Àngel Múrcia “Josep Melcior Gomis i l Cançó Lírica de Saló”, un treball editat per Alfon el Magnànim i la Diputació de València que es presentarà el proper dimarts 26 de juny a les 19:00 hores a la Sala Muralla del Col·legi Major Rector Peset de València. La presentació serà conduïda per Josep Antoni Alberola i comptarà amb la interpretació d’alguna de les peces rescatades a càrrec de la veu de María Ángeles Lambíes y el piano de Joanjo Albinyana. 
En aquest estudi crític, Múrcia recupera més de trenta cançons d’un dels autors més desconeguts del primer romanticisme musical europeu.  El llibre presenta, a més de les dades biogràfiques més significatives de Gomis, un estudi i partitures de cançons en una publicació que permet d’interpretar novament la seua música i que ja ha despertat l’interès de diversos grups d’intèrprets internacionals. El llibre, compta també amb pròleg de l’especialista en òpera Francisco Carlos Bueno Camejo.  A la tardor hi ha prevista l’edició d’una biografia sobre el músic valencià. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí