Un Quartet francés obre la 41ª Setmana Internacional de Música de Cambra

0
287

Un Quartet francés obre la 41ª Setmana Internacional de Música de Cambra

“Quatour Elément” ha sabut posar en solfa dues grans partitures de la música clàssica dels segles XIX i XX amb sonoritat sorprenent

La paça de l’Ajuntament de Montserrat, ha estat el contenidor que ha albergat, la música feta per “Quatour Elèment” del Conservatori Regional de Reennes, formació encarregada de fer l’obertura d’aquesta proposta que cada nit a partir de les 23h oferirà el bo i millor de la música de cambra.

“Quatour Elèment” ha sabut portar de viatge l’auditori de la plaça de Montserrat, pels caminals d’una música clàssica que discorre per entre arranjaments i creacions úniques, que sols Benjamí Rabaté, Malo Lintanf, Robin Gwenolé i Corentin Coic, han sabut oferir amb la família de saxofons que interpreten amb mestratge.

L’obertura d’aquesta setmana càrrec d’aquest conjunt de saxofons, dóna a entendre el niovell de qualitat musical prevista per als dies restants on, demà dimarts 19 de juliol, s’ha d etenir en compte l’oferta d’àries i duets que oferirà la formació “Il dolce incontro” capaç de desplaçar-nos fins el repertori dels segle XVII i XVIII de la má de músics professionals especialitzats en música històrica.

Per altra banda, una de les directores d’orquestres més rellevants de l’actualitat musical, arriba a Montserrat el dimecres 20 de julio, per tal de presentar el treball que ”Emseble” és capaç d’oferir, amb composicions del repertori més clàssics, instrumentada pel compositor Iain Farrington.

La setmana continuarà amb la participació de la formació “Il maniatico ensemble”, un grup obert, flexible i interdisciplinar liderat per l’oboísta Robert Silla, solista de l’Orquestra Nacional d’Espanya, investigador musical i animador d’aquesta agrupació que oferirà obres de Boccherini i de Brunetti.

Arribats des dels millors teatres i auditoris europeus, s’espera en caneletes l’actuació del “Quartet Mandelring” considerat per la publicació “Fono Forum” com un dels sis millors quartets de corda del món, que interpretarà obres de Haydn, Ravel i Dvorák.

També es comptarà en aquesta edició, amb  l’Orquestra Filharmònica de Cambra de la vila de Lomza a Polònia, responsable de fer el tancament d’aquestos sis dies en què la música es trobarà present a la fresca.

GABINET DE PREMSA –

XLI Setmana de Música de Cambra – Montserrat –

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí