Un arbre per commemorar “Més de 200 anys de la millor música”

0
588

Un arbre per commemorar “Més de 200 anys de la millor música”

La Banda Primitiva i l’Ajuntament de Llíria planten un arbre per recordar el bicentenari de la banda 

Dintre dels actes de tancament del bicentenari de la Banda Primitiva, el Clarín i l’Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria de Jardins, van plantar un arbre amb motiu de la commemoració dels 200 anys de la banda. 

El passat 28 de desembre, es va realitzar la plantació d’este arbre – ficus australis – al parc de Sant Francesc, junt a l’escultura dedicada al Pare Antoni, fundador de la Banda Primitiva, l’any 1819. El president de la societat, José Luis Pérez Veses, i la regidora de Jardins, Consuelo Morató; van participar en la plantació, que va dur a terme el personal de la Brigada de Jardins de l’Ajuntament de Llíria. 

El president del Clarín va agrair a l’Ajuntament de Llíria per la seua col·laboració. “Crec que és un acte amb molt de sentiment, poder plantar un arbre que, dintre de 200 anys, seguirà estant ací i recordarà una efemèride tant important com la que tanquem hui. Amb més temps, de segur que no haguérem plantat un arbre, sinó 200; un per cada any d’història del Clarin”. 

Per la seua banda, la regidora Consuelo Morató es va mostrar “encantada d’esta iniciativa, que ha sigut una proposta de la societat, que nosaltres sols hem ajudat en materialitzar. Des de l’Ajuntament, seguim treballant per complir els objectius de l’agenda 20, 30; i poder tindre dins de les nostres ciutats espais verds que, a més a més, ens servisquen per educar a les generacions del futur”. 

Com no podia ser d’altra manera, la música va estar present a l’acte, amb la música tradicional de la dolçaina i el tabalet, que va atraure a nombrosos curiosos, que es van acostar a viure un acte senzill, però amb molt de significat. 

Un árbol para conmemorar “Más de 200 años de la mejor música”

La Banda Primitiva y el Ayuntamiento de Llíria plantan un árbol para recordar el bicentenario de la banda

Dentro de los actos de cierre del bicentenario de la Banda Primitiva, el Clarín y el Ayuntamiento de Llíria, a través de la Concejalía de Jardines, plantaron un árbol con motivo de la conmemoración de los 200 años de la banda. 

El pasado 28 de diciembre, se realizó la plantación de este árbol – ficus australis – al parque de Sant Francesc, junto a la escultura dedicada al Padre Antoni, fundador de la Banda Primitiva, en 1819. El presidente de la sociedad, José Luis Pérez Veses, y la regidora de Jardines, Consuelo Morató; participaron en la plantación, que llevó a cabo el personal de la Brigada de Jardines del Ayuntamiento de Llíria. 

El presidente del Clarín agradeció al Ayuntamiento de Llíria por su colaboración. “Creo que es un acto con mucho de sentimiento, poder plantar un árbol que, dentro de 200 años, seguirá estando aquí y recordará una efeméride tan importante como la que cerramos hoy. Con más tiempo, a buen seguro que no hubiéramos plantado un árbol, sino 200; uno por cada año de historia del Clarin”. 

Por su parte, la regidora Consuelo Morató se mostró “encantada con esta iniciativa, que ha sido una propuesta de la sociedad, que nosotros solo hemos ayudado a materializar. Desde el Ayuntamiento, seguimos trabajando para cumplir los objetivos de la agenda 20-30; y poder tener dentro de nuestras ciudades espacios verdes que, además, nos sirvan para educar a las generaciones del futuro”. 

Como no podía ser de otra manera, la música estuvo presente al acto, con la música tradicional de la dulzaina y el tabalet, que atrajo a numerosos curiosos, que se acercaron a vivir un acto sencillo, pero con mucho significado. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí