TALLER ENSEMS DE CREACIÓ SONORA II EDICIÓ 2019

0
819

CONVOCATÒRIA
L’Institut Valencià de Cultura juntament amb el Festival Ensems presenta la segona edició del Taller de creació sonora Ensems per a compositors i compositores nacionals i internacionals, dins del marc de la celebració de la 41ª edició del Festival Ensems que se celebrarà a la ciutat de València entre els dies 2 i 12 de maig de 2019.
Les peces seleccionades seran presentades per una selecció d’intèrprets de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i pel Quatuor TANA dins de la programació de la 41ª edició del Festival Ensems de València.

DESTINATARIS
El Taller de creació sonora Ensems s’adreça princiralment a estudiants menros de 35 anys que actualment cursen estudis de grau superior o màsters en composició, o professionals que acrediten haver conclòs la seua formació acadèmica superior durant els darrers dos anys.

INSCRIPCIÓ
La data límit per realitzar la inscripció és l’1 de març de 2019 (inclòs). Per participar cal emplenar el formulari online que es troba fent clic ací, adjuntant el següent material:
⋅ Breu biografia o CV (pdf).
⋅ Partitura d’una obra acabada (pdf) incloent-hi si pot ser un enregistrament d’àudio mitjançant enllaç de descàrrega.
⋅ Esbós, idees, o realització final de la partitura o fragments a treballar durant el taller (doc o pdf) mitjançant enllaç de descàrrega.
⋅ DNI, NIE o Passaport escannejat mitjançant enllaç de descàrrega (jpg o pdf).
⋅ Ιndicació de participació com a oient en cas de no selecció com a actiu.

BASES
⋅ Nombre de seleccionats: Es seleccionaran un total de 6 alumnes actius com a màxim (3 per al taller amb la Jove Orquestra de Generalitat Valenciana – 3 per al taller amb Quatuor TANA).
⋅ Plantilla: La instrumentació màxima per a les obres del taller amb la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana serà la d’orquestra de cambra: flauta (2), oboè, clarinet, fagot, trompa (2), trompeta, trombó, tuba, piano, percussió (3) (vore llista de percussió més avall*), violins (8), viola (4), violoncel (3) i contrabaix (2). S’acceptaran propostes a partir de 12 instrumentistes dins d’aquesta plantilla.
La instrumentació màxima per a les obres del taller amb Quatuor TANA serà la de quartet de corda amb la possibilitat d’incloure-hi electrònica: violí (2), viola, violoncel.

Leer más

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí