Sons de Beethoven amb O.S Caixa Ontinyent

0
414

AD LIBITUM

El mes d’octubre es tornarà a omplir de música gràcies a Beethoven i L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent.

“Sons de Beethoven” serà el títol del tercer concert de la temporada de L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, resident del Teatre Echegaray. Un concert dirigit per Xavier Gagnepain, que tindrà lloc dissabte 22 d´octubre, a les 19:30 en el teatre Echegaray i que comptarà amb els solistes  Jacobo Christensen, i David i Carlos Apellániz.

Ontinyent dijous 13 d´octubre de 2022 – El pròxim 22 d´octubre, a les 19:30, en el teatre Echegaray d´Ontinyent, tindrà lloc el tercer concert de la temporada 2022 de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent. Una orquestra que continua delectant-nos amb la seua música, posant de manifest, una vegada mes, l’èxit d’un projecte formatiu amb més de vint anys d’història que no sols reforça l’aprenentatge en les aules, sinó que dóna l´oportunitat de créixer a centenars de joves d’Ontinyent, de la Vall d’Albaida i de tota la Comunitat Valenciana a través de beques de formació amb els millors de la matèria, i brindant als seus components l’oportunitat de poder tocar de la mà de solistes i directors referents en l’àmbit nacional i internacional.

En aquest tercer concert anomenat “Sons de Beethoven”, podrem gaudir del “Triple concert per a violí, violoncel i piano”, i de la primera de les nou simfonies de Ludwig Van Beethoven estrenada el 2 d’abril de 1800: la Simfonia nº1.

Aquest concert estarà dirigit per Xavier Gagnepain, violoncel·lista Parisenc, considerat unànimement com un dels músics més complets de la seua generació. Xavier realitza regularment el seu treball als Estats Units i Àsia, així com en les més importants sales de concert europees, tocant regularment com a solista convidat en la “London Symphony Orchestra”, “Sofia Ràdio Orchestra” o “Solistes de Moscou”, entre altres.

A més, comptarem amb la participació de 3 grans solistes com Jacobo Christensen, qualificat per la crítica com «més que un prodigi», al violí; David Apellániz, catedràtic de violoncel en el Conservatori Superior de Música de Múrcia i anomenat solista, al violoncel; i Carlos Apellániz, professor del conservatori superior de música de València i Saragossa i llorejat en nombrosos concursos tant nacionals com internacionals, al piano.

Aquest serà el tercer dels quatre concerts de què podrem gaudir al llarg del 2022 gràcies al treball d’AD LIBITUM, de Caixa Ontinyent i de l’Ajuntament d´Ontinyent com a socis principals i a totes les empreses i particulars, que cada temporada fan de mecenes dels músics de l’orquestra a través dels abonaments anuals. Col·laboracions sense les quals tot este projecte no seria possible.

Pots adquirir la teua entrada per 13€ en taquilla o a l’escola AD LIBITUM (carrer de Pius XII, 40, porta 1, 46870 Ontinyent, València). També pots reservar telefònicament en el 96 291 42 24 o a través de Whatsapp 635 44 22 05, de dilluns a divendres en horari de 9 a 13:30 i de 16:30 a 20:00.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí