Societat Musical La Lira Ampostina ha programat el tradicional concert de Santa Cecília

0
130

l proper dissabte, 19 de novembre, a les 18.00h, la Societat Musical La Lira Ampostina ha programat el tradicional concert de Santa Cecília, el qual dona el tret de sortida a la temporada tardor-hivern 2022-2023 de l’Auditori Octavi Ruiz.

El concert es divideix en dos parts. La primera tindrà com protagonista el cor La Lira Ampostina, dirigit per Núria Francino Murgadas i amb Lluís Ràfales al piano. Les obres que interpretaran són les següents:

Cànon de la pau (Francis Terral, obstinats Maria T. Giménez)
Canta la mare (A. Chover Salom)
Cançó de beure (Gabriel Bataille)
L’amo de Son Carabassa (popular menorquina – M. Portas)
Akai Hana (cançó japonesa – Mie Nakabayashi)
Aubada (trad. Mallorca – harm. D.M. Tortell)
Cançó de bres per a una princesa negra (A. Rodriguez Sabanés, lletra Grabriel Janer M.) Alfonsina y el mar (Ariel Ramírez, arr. Josep Gustems)

A la segona part, la banda de música La Lira Ampostina, dirigida per Sergi Costes, interpretarà les següents obres:

La Utielana (pasdoble – Luis Serrano Alarcón)
Oympica (Jan van der Roost)
The Musketeers (Óscar Navarro). Obra per a quartet de clarinets i banda, amb Liv Quartet com quartet solista.

Finalitzarà el concert amb l’himne de La Lira Ampostina, amb música de Francesc Casanovas i lletra d’Antonio Llombart, cantat per l’alumnat de l’Escola i pel cor La Lira Ampostina.

Altres actes de Santa Cecília

El mateix dissabte, a les 12h, a l’Estadi Municipal, se celebra el tradicional partit de futbol entre músics de La Unió Filharmònica i La Lira Ampostina. Diumenge, a partir de les 11.00h, la banda de música La Lira Ampostina sortirà en cercavila pels carrers d’Amposta. A les 11.30h se celebra la missa de Santa Cecília a l’Església Arxiprestal, amb la participació del cor La Lira Ampostina. I a les 14.00h tornem a celebrar el dinar de la patrona de la música a la sala de ball de l’entitat.

Liv Quartet

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí