Santa Cecilia de Cullera aposta per la formació online per seguir oferint educació musical de qualitat

0
286

En les darreres setmanes la Societat ha adaptat les seues classes per previndre la propagació de la Covid-19

De les classes online a la nova normalitat de les classes presencials, i d’esta nova normalitat a reprendre de nou les classes online. Eixe ha sigut el camí tant a l’Escola de Música com al Centre Professional de Música de la Societat Instructiva Santa Cecília de Cullera.

I és que, per tal de previndre contagis per Covid-19 davant la situació crítica que viu la comarca després d’arrancar el 2021, la Societat ha adaptat les seues classes per a seguir oferint educació musical de qualitat i segura al seu alumnat des de casa. Un format de treball que ja coneix el centre perquè va ser la fórmula que emprà per tal de concloure el curs passat.

La interacció entre alumnat i professorat a través dels telèfons mòbils i ordinadors, de plataformes de facetime i videoconferències, i mitjançant correus electrònics està sent el procés d’ensenyança pel qual ha apostat l’SMI Santa Cecília i que està funcionant amb totals garanties.

Uns estudis que estan desenvolupant-se tant de forma personalitzada i individual com mitjançant classes col·lectives. Des de les pròpies classes d’interpretació i instrument fins a altres més interactives com harmonia o història de la música.

Cal assenyalar que Santa Cecília tornà a les aules el passat mes de setembre amb més de 150 alumnes i després d’haver elaborat un Pla de Contingència per a garantir la màxima seguretat sociosanitària al centre.

És per això que la Santa Cecília de Cullera no ha parat les seues classes per demostrar que l’educació musical amb responsabilitat, seguretat i l’esforç de tota la comunitat educativa també és una realitat en temps de pandèmia.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí