RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA PRESENTA CD I PARTITURES

0
1426

El diputat de Cultura presenta el disc del Certamen de Bandes 2017 i les partitures del ‘Retrobem la Nostra Música’

Imagen
13/11/2018

El diputat de Cultura, Xavier Rius, presenta en roda de premsa, el pròxim dijous 15 de novembre, a les 12.00 hores, a la Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència, el disc gravat per les bandes de música guanyadores del XLI Certamen de Bandes de la Diputació de València i les partitures del ‘Retrobem la Nostra Música’.

 

Acompanyaran al diputat, el president de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Pedro Rodríguez; el president de la Confederació Espanyola de Societats Musicals, Vicent Cerdà; el cap del servei de Cultura, Josep Vidal; i els assessors musicals de la Diputació de València, Vicent Soler i Pablo Sánchez.

 

El disc del Certamen de Bandes de la Diputació de València comptarà amb les gravacions de la Societat Artístico-Musical de Picassent, la Unió Musical Santa María de El Puig; la Banda Artístico-Cultural de Montaverner, l’Associació Música Jove de València; i la Unió Musical de Benaguasil. Per la seua banda, les partitures del ‘Retrobem la Nostra Música’ es facilitaran a les bandes de música que així ho han sol·licitat, per tal d’enriquir el seu repertori amb compositors valencians.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Dijous, 15 de novembre de 2018

Lloc: Sala Alfons el Magnànim, Centre Cultural La Beneficència

Hora: 12.00 hores

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí