“POTRIES #musicfest”2019

0
880

“POTRIES #musicfest” pretén ser una trobada de caràcter intercultural que combina la música amb l’essència mediterrània del nostre poble, tant des del punt de vista patrimonial, com ambiental i etnològic. La vairada oferta d’actuacions musicals que es proposa aborda estils musicals ben diversos i amb orígens a tot arreu del món.

portada-inici-web-2019

La iniciativa naix al 2018 que el xicotet municipi saforenc de Potries és declarat Capital Cultural Valenciana, amb l’objecte d’oferir al públic local i visitant unes propostes musicals de qualitat, distribuïdes com a xicotets “tasts” dins els espais més emblemàtics del nostre poble, així gaudirem de concerts a indrets com una Cassoleria, una ruta de l’aigua de més de 500 anys, un auditori natural, etc.

Potries, un poble de la zona rural valenciana, ja fa anys que està apostant per posar en valor el seu ric patrimoni cultural i natural, també com a espais per al gaudi col·lectiu, i com a magnífics escenaris per a desenvolupar activitats diverses, entre les quals s’hi troba la música.

“POTRIES #musicfest”, naix per a crear una oferta cultural per al nostre poble i el nostre entorn, on la música, com a tret diferencial de la nostra essència, siga el pal de paller que combine els nostres elements patrimonials i etnològics, com la gastronomia tradicional, bastint una proposta que aporte un valor afegir a d’altres esdeveniments semblants.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí