Pere Manuel Aragó nou president de La Sta Cecília de Cullera

0
1361

RESULTAT ELECCIONS A JUNTA DIRECTIVA 2020

18 Jul 2020

Ahir dia 18 de Juliol de 2020, és celebraren les Eleccións a la Junta Directiva que en el seu dia es van ajornar a causa de l’Estat d’Alarma que decreta el Govern d’Espanya. És de destacar i celebrar, que en temps on moltes Societats Musicals per no dir quasi totes tenen problemes per a formar Junta Directiva, en la nostra s’hagen de celebrar eleccións per haver un nombre elevat de socis disposats a treballar per la Societat, sens dubte, a nivell de vida social és un luxe i de ahi l’alta participació en les votacions, un 87% del cens electoral, una festa de la Democràcia dins de la Societat de la qual enorgullir-nos.

Donar anims a la candidatura no triada de la que s’espera com a bons cecilians que són, la col·laboració en el que calga i que l’altra haura d’oferir-los, per al bon desenvolupament de la nostra Societat, cosa de la qual estem segurs, ja que tots s’han presentat pel mateix, “Treballar pel bé de la nostra Santa Cecilia”.

La Candidatura triada ha sigut l’encapçalada per el soci Pere Manuel Aragó. Enhorabona i li desitgem que tinguen un bon govern que és el que es mereix la nostra Societat, sense dubten que posaran tot de la seua part perquè siga així. 

Font

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí