Oberta inscripció per al Catàleg de la música valenciana IVC

0
353

– El termini d’inscripció estarà obert fins al 20 de juliol en l’enllaç següent: consultar aquí – La inscripció servirà també per a poder participar en els concerts del programa ‘reaCtivem’

L’Institut Valencià de Cultura obri el període d’inscripció de músics i grups per al Catàleg de la música valenciana 2020-21. A més, la inscripció servirà també per a poder formar part de la programació dels concerts impulsats a través del pla ‘reaCtivem’.

El període d’inscripció estarà obert fins al 20 de juliol i es podrà fer en el següent enllaç: consultar aquí

El Catàleg de la música valenciana és una eina de treball que suma ja uns quants anys editant-se des de la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular de l’IVC, en el qual es recullen les propostes d’espectacles i concerts de músics i grups valencians, en aquest cas per a la temporada 2020-21. 

Es tracta d’una eina de treball molt útil per als programadors i, d’altra banda, proporciona a l’IVC informació i documentació sobre la situació del sector any rere any. 

El formulari que cal omplir enguany inclou una part d’informació sobre l’impacte que la crisi de la COVID-19 ha tingut en l’activitat i les perspectives dels músics valencians, per tal de valorar la situació dels grups professionals, la possible disminució de les contractacions i detectar altres possibles conseqüències d’aquesta crisi en el sector. 

Els continguts del formulari han sigut consensuats amb la MECUV (Mesa de la Cultura Valenciana), la qual avaluarà la llista per a la contractació per part de l’IVC de concerts per al període de tardor-hivern. 

L’IVC també té en compte les conseqüències que la crisi de la COVID-19 ha tingut sobre les sales i llogarà algunes d’aquestes per a la celebració de concerts en la temporada de tardor-hivern.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí