Manuel Godoy convidat a dirigir la B.S.Diputació Tarragona

0
644

El projecte de la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona ja ha estat consolidat durant els seus 14 anys d’existència. I ha estat consolidat gràcies al suport i confiança de la Diputació, el treball incansable de tots els professors que han participat d’alguna manera en el projecte, a la constant col·laboració del personal no docent dels nostres centres i evidentment als alumnes dels tres centres, que amb la seva excel·lent qualitat i ganes, han fet seva la Banda, i l’han convertit, amb l’èxit de les estades i concerts, en un referent per als alumnes dels nostres Conservatoris.

Aquest any l’organització d’aquesta corre a càrrec del Conservatori de Tarragona, això sí, sempre sota la tasca d’una comissió de treball integrada per professors dels tres centres.

Seguint el corrent dels últims anys d’involucrar directors externs als centres, amb una destacable carrera al capdavant de bandes simfòniques, s’ha proposat que aquesta edició el director convidat sigui Manuel Godoy

Els alumnes que vulguin participar-hi hauran de passar una prova de selecció. 

Pel bon funcionament de l’activitat, els alumnes que siguin admesos no podran sortir de la casa de colònies en tota l’estada, a no ser que es tracti d’un motiu clarament justificable o d’una força major. S’hauran de comprometre també a estar als tres concerts.

Llegar més

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí