L'UNIÓ MUSICAL BENISSODENSE DE BENISSODA AL MESTALLA

0
1975

La Unió Musical Benissodense naix l´any 1992 després d´uns anys de funcionament de l´escola d´educands. En Desembre
d´aquest any sota la batuta de Vicent Calatayud Berenguer la U.M.Benissodense celebra per primera vegada la festivitat de Santa Cecilia en la qual va incloure com a acte el primer concert.
Des d´aquell moment, la U.M.Benissodense no ha cessat en la seua activitat, participa en nombrosos actes, com ara Entrades de moros i cristians, Falles, Concerts i Festivals d´intercanvi amb altres bandes,…
Pel que fa a les activitats promogudes a la Comarca, participa per primera vegada a la Diada de l´any 1994. Des d´aleshores i fins ara ha participat any rere any en este acte. Fora de la Comarca, cal destacar la participació, juntament amb altres Bandes, en el Concert de Llorenç Barber per al II Congrés Internacional de la Llengua Espanyola a Valladolid l´any 2001.
A més, aquesta Societat, realitza cada any diferents Concerts com el de festes a l´Agost, el de Primavera, el del Retrobem la Nostra Música, el d´Intercanvis musicals i com no, el dedicat a ls seua patrona Santa Cecilia.
M´algrat pertànyer a un poble menut, aquesta Societat té una escola d´educands que, de la mateixa manera que el poble, ha crescut en els últims anys, cosa que ha fet possible la formació d´una Banda Jove. Els més novençans realitzen diverses activitats al llarg de l´any com audicions, concerts, ixides junt amb la Banda Gran,… cosa que aporta als futurs músics les primeres experiències dins del món bandístic.
Despres de més de 20 anys de història, actualment,  la Unió musical Benissodense, presidida per Susana Roig i dirigida per Joan Enric Calatayud, compta amb una plantilla de 35 músics i vora 30 alumnes a l´escola d´educands, el que constata la certesa que allò que va començar com un sommni i una il.lusió, ara és una realitat ferma i amb futur.
PROGRAMA
LLEGADA DE JUGADORES
-Como las propias Rosas (pasodoble) ……………………..Valentín Ruíz Gómez
-Tabal i Saragüells (marcha cristiana) ……………………………..Mario Roig Vila
-Amunt València (Himno) ………………………………….Pablo Sáchez Torrella
PASACALLE  FACHADA PRINCIPAL DE MESTALLA
-El Tio Caniyitas (pasodoble) …………………………….Ricardo Dorado Janeiro
DESCANSO DEL PARTIDO (En el terreno de juego)
-Al Pintoret (pasodoble)…………………………..…………Santiago Revert Cantó
-El Valenciano (pasodoble) ……………………………………….Mario Roig  Vila
-València (marcha) …………………………………………..José Padilla Sánchez

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí