L’Orquestra de Sant Petesburg clou la 40ª Setmana de Música Cambra de Montserrat

0
395

Una versió fidedigna de Paganini, Mozart i Haydn fa de teló final a l’edició d’enguany

La plaça de Montserrat, ha estat testimoni de la cloenda de la 40ª edició de la Setmana Internacional de Música de Cambra, en una vetllada protagonitzada pel saber fer de l’Orquestra de Cambra russa Sant Petesburg, una formació amb un munt d’experiència que fa d’exemple a altres agrupacions de semblant factura, arreu del món.

L’origen d’aquesta agrupació cambrística, sorgeix l’any 1990 arran la voluntat d’una colla de músics graduats del reconegut Conservatori Rimsky-Kòrsakov d’aquesta ciutat russa i durant aquest temps transcorregut, s’ha esdevingut una de les ambaixadores musicals més importants del seu país.

A la vetllada que s’ha viscut a Montserrat, l’Orquestra de Cambra Sant Petesburg, ha desenvolupat amb mestratge, obres de Paganini, Mozart, Haydn i Schbittke, que han impressionat tant i quant el públic assistent a la cloenda de la programació prevista per a enguany.

Però a més d’això, s’ha pogut entreveure com l’objectiu d’aquesta formació, va més enllà del merament musical i fa una aportació de beneficis socials a través del seu compromís per l’excel·lència, qüestió que s’ha corroborat el repertori interpretat hui.

D’aquesta manera, es clou la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat, després d’haver assistit al concert oferit pel professor Vicent Campos i els solistes del Coven Garden; el Grup Amores de Percussió; la Capella de Ministrers i el Cor de la Generalitat Valenciana; Spanish Brass; el clarinet Juan Ferrer i el Collegium Instrumentale i, finalment, amb aquesta Orquestra de Camnbra russa.

Per a l’alcalde de Montserrat, Josep Maria Mas García, “malgrat la pandèmia que encara roman entre nosaltres, s’ha procurat fer possible un any més aquesta edició i, encara no ha acabat, que ens trobem dissenyant la que es desenvoluparà l’any vinent, si no hi ha cap altra novetat”.

GABINET DE PREMSA 

XL Setmana de Música de Cambra

– Montserrat – 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí