L’Orquestra de l’Horta Sud obri la convocatòria per a l’alumnat de la comarca

0
436

Les persones interessades poden enviar el seu currículum i un vídeo del 7 al 28 de febrer –Els primers concerts s’organitzaran el mes de juny

L’Orquestra de l’Horta Sud inicia la seua marxa en 2022 amb la convocatòria pública per a l’alumnat que vulga formar part del projecte, impulsat pel conservatori de la Unió Musical d’Alaquàs i amb el suport de la Mancomunitat de l’Horta Sud, diversos ajuntaments i centres docents de la comarca.

El projecte, que s’ha estat gestant en els últims mesos, part amb una subvenció de 6.000 euros de la Mancomunitat, que estan consignats en els pressupostos de 2022, i amb el suport dels primers sis ajuntaments: Alaquàs, Aldaia, Benetússer, Mislata, Picassent i Xirivella. També es buscarà finançament privat.

L’equip impulsor de l’Orquestra de l’Horta Sud va organitzar la setmana passada una reunió telemàtica amb regidors i regidores i professionals de la gestió cultural dels sis consistoris, amb l’objectiu d’establir les bases de funcionament i perfilar la convocatòria.

LLegir més

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí