Llista d'aspirants seleccionats a les proves per a director assistent de la JOGVA

0
1329

PROVES D’ADMISSIÓ PER A DIRECTOR ASSISTENT DE LA JOVE ORQUESTRA DE LA GENERALITAT VALENCIANA (JOGV) 2018
Reunit, en el dia de la data, el Tribunal de les Proves d’Admissió per a Director Assistent de la JOGV, constituït per Sra. María Margarita Landete Carrilero, Directora Adjunta de Música i Cultura Popular Valenciana de l’Institut Valencià de Cultura, D. Pablo Rus Broseta, director musical i pedagògic de la JOGV i D. Francisco ColI García, en qualitat de membre designat per la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular Valenciana de l’lnstitut Valencià de Cultura, i d’acord amb els apartats 4º i 5º de les bases reguladores de la convocatòria de 2018
ACORDA:
Primer: Fer pública la llista dels aspirants seleccionats, sobre la base dels mèrits i aptituds reflectits en els currícula i altra documentació aportada.
Segon: Convocar als aspirants seleccionats el proper dia 21 de juliol de 2018, a les 10,00h, en el Palau dels Arts Reina Sofia (Avinguda del Professor López Piñero, 1,46013 València), per a la realització de la primera fase de les proves, d’acord amb l’especificat a la base 5º de l’esmentada convocatòria.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí