‘Les Arts Volant’ portarà ‘El tutor burlat’ de Martín i Soler per tota la geografia valenciana

0
401
LES ARTS VOLANT 2020 EL TUTOR BURLAT PRESENTACIÓN Fotografía Miguel Lorenzo

València (11.06.20). ‘Les Arts Volant’ portarà l’òpera ‘El tutor burlat’, del compositor valencià Vicent Martín i Soler, per diferents poblacions de la geografia valenciana, gràcies a la col·laboració de Cultura de la Generalitat, l’Àrea de Cultura de la Diputació de València i la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València.

El Palau de les Arts ha albergat hui la presentació d’aquest nou muntatge, amb la presència del diputat de Cultura de la Diputació de València, Xavier Rius; la regidora de Cultura de l’Ajuntament de València, Glòria Tello; el director artístic de les Arts, Jesús Iglesias Noriega, i el director d’escena de l’obra ‘El tutor burlat’, Jaume Policarpo.

‘Les Arts Volant’ és un projecte de difusió cultural impulsat des de les Arts, en col·laboració amb la Diputació de València i l’Ajuntament de València, que va nàixer en 2017. El seu propòsit és fer arribar l’òpera a qualsevol racó del territori, especialment a aquells llocs amb escassa activitat musical o on seria complicat dur a terme una representació per no tindre els mitjans tècnics o instal·lacions necessàries.

Per a això, la companyia de ‘Les Arts Volant’ viatja en un gran camió preparat per a transformar-se en escenari a la seua arribada a la plaça de qualsevol localitat i, posteriorment, oferir una òpera en directe interpretada pels artistes del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts, acompanyats al piano.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí