L’Ensemble Joaquin Rodrigo clou la Setmana de Cambra de Montserrat

0
1247

L’Ensemble Joaquin Rodrigo clou la Setmana de Cambra de Montserrat
La setena simfonia de Beethoven i la Sereneta d’Anton Dvorak rubriquen el nivell musical d’aquesta 38ª edició.
La plaça de l’Església de Montserrat, va estar testimoni ahir en la nit, de la cloenda de la 38ª edició de la Setmana Internacional de Música de Cambra, en una vetllada que va estar protagonitzada pel saber fer de L’Ensemble Joaquin Rodrigo; una formació bastida per a l’ocasió producte de la voluntat de sumar sinèrgies.
L’origen d’aquesta agrupació musical, sorgeix arran el temps de formació que tots ells van tenir al Conservatori Superior de Música de València, tot i que posteriorment van seguir camins formatius diferents que han ajudat a posicionar el conjunt en els millors nivells de l’esfera cultural de les formacions cambrístiques que han passat per l’escenari de Montserrat.
A la vetllada que es va viure anit a Montserrat, l’Ensemble desenvolupà amb mestratge, les dues grans obres previstes al programa de mà, qüestió que va impressionar tant i quant el públic assistent a la cloenda de la programació prevista per a enguany.
Una proposta musical qualificada “d’encisadora” no sols pel nivell dels compositors que li van fer de suport, sinó també per la qualitat d eles obres interpretades farcides de màgia, gràcies a l’atmosfera que es va saber crear a la plaça de concerts.
D’aquesta manera, es clou la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat, després d’haver assistit a les diverses vetllades que abraçaven “Música per als sentits” amb l’Orquestra Simfònica de la Valldigna; “Drama Around” oferida per Valencia Percussion Academy; “Viatjant amb el vent” propiciat pel grup gallec InVento; “Veu i dona” amb Betlem Roig, Sandra Ferrández i Aida Velert; “Clàssics a la plaça” desenvolupat per Galatea Ensemble i “Simfonisme de cambra” de l’Ensemble Joaquin Rodrigo.
Per al regidor de Cultura de l’Ajuntament de Montserrat “s’ha procurat fer possible un any més aquesta edició i, encara no ha acabat, que ens trobem dissenyant la que es desenvoluparà l’any vinent”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí