L’ATENEU ENCETA TEMPORADA AMB EL CONCERT DE PRIMAVERA EN HONOR A LA MARE DE DEU 

0
371

L’acte obrirà la programació de Concerts d’aquest any amb un programa on farem un  recorregut per la música espanyola de finals del segle XIX i principis del XX. 

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebra el Concert de Primavera en Honor a la Mare de  Deu el proper diumenge 5 de març del 2023 a les 18 h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina.  

Enguany l’Ateneu i el seu director José Miguel Fayos han preparat un programa especial, a través  del qual faran un recorregut per la música espanyola de finals del segle XIX i principis del XX, oferint  una proposta de gran valor històric i artístic. En aquest repertori trobarem part de les transcripcions  de Zarzuela més populars realitzades per a Banda, que formaren part del paisatge bandístic  nacional bona part del segle XX, i sense les quals les nostres Bandes no serien lo que són huí en  dia. També s’inclouen composicions que formen part del repertori històric de peces que començaren  a cimentar l’escritura original per a Banda als inicis del segle XX.  

S’interpretarà “El tambor de granaderos” de Ruperto Chapí, “La pícara molinera” de Pablo Luna,  continuant amb “La torre del oro” de Giménez i “La leyenda del beso” de Soutullo/Vert per acabar  amb “Una noche en Granada” del compositor Emilio Cebrián. 

Cocentaina, 25 de febrer de 2023

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí