L’Ateneo Musical de Cullera tanca el Cicle de  Concerts d’Hivern amb l’homenatge a Óscar Navarro 

0
56

SOCIETAT ATENEO MUSICAL DE CULLERA 

L’Ateneo Musical de Cullera tanca el Cicle de  Concerts d’Hivern amb l’homenatge a Óscar Navarro 

CULLERA, 26/02/2023 

La Banda Simfònica de l’Ateneo Musical de Cullera interpreta el diumenge 26 de  febrer a l’Auditori Municipal el concert “Óscar Navarro”, només amb obres del  compositor de Novelda.  

L’homenatge al compositor ve motivat per l’estrena del poema simfònic Cumbre  Alta. Esta obra serà la peça obligatòria al LXXV Certamen Internacional de Bandes  de Música “Ciutat de Cullera”. 

Abans del concert, el president de l’Ateneo, Armand Calatayud, ha volgut agrair al  públic que ha estat present i a tots els músics que han participat al Cicle de  Concerts d’Hivern, destacant les innovacions presentades per la Societat, com la  Pirri Jazz Band o els 13 primers premis estrenats als diferents concerts, als que han  assistit els diferents compositors guardonats. 

També, l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha agraït a tots els músics i agrupacions  que han fet possible el Cicle de Concerts i ha animat a la resta a fer-se soci de les  societats musicals locals.  

Tot i no poder assistir al concert, Óscar Navarro va preparar un vídeo per tal  d’explicar al públic present l’obra d’estrena, Cumbre Alta. Diverses civilitzacions  han residit al que hui és Cullera, fet que Navarro ha plasmat en esta obra de 18  minuts que serà peça obligada al Certamen que la ciutat organitza cada any. 

L’Ateneo Musical ha decidit dedicar el concert íntegrament al compositor de  Novelda. Les demés obres seues que sonaran a l’Auditori Municipal són Downey  Overture, Rose in Flames, amb Gema Olivert a l’arpa i Mireia Lallart a la part  vocal, El Arca de Noé i El olimpo de los dioses

Societat Ateneo Musical de Cullera 

Departament de comunicació  

Direcció: C/ Ateneu Musical, 15 (46400, Cullera, València) Correu: comunicacio@ateneumusical.com 

Telèfon: 626 96 49 18

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí