L’associació cultural Apart presenta la XII edició del Festival Internacional SoXXI per a la difusió de la cultura i les arts contemporànies.

0
361

L’associació cultural Apart presenta la XII edició del Festival Internacional SoXXI per a la difusió de la cultura i les arts contemporànies.

Aquesta nova edició s’ha pogut dur endavant gràcies al patrocini de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals; la Generalitat Valenciana; diverses institucions nacionals i internacionals; la col·laboració d’una llarga llista d’empreses i per artistes i amics d’aquesta associació.

El concert inaugural tindrà lloc el dissabte 12 de febrer al Centre Cultural Calixte III de Canals. En ell, Núria Andorrà presentarà el seu espectacle “Nu.A”.

En aquest espectacle, la reconeguda artista catalana es despulla dels seus instruments per anar a objectes de la quotidianitat amb un objectiu d’apropar-se al seus orígens.

La XII edició del festival comptarà amb alguns dels artistes i grups més destacats del panorama nacional i internacional com ara Neopercusión, Trio Brouwer, l’ensemble resident Projecte SoXXI, Digraph Project, solistes com JM Santandreu, Javier Berbís, Isadora López i Joan Soriano, d’entre d’altres.

Al llarg del mateix, es realitzaran diferents estrenes absolutes i nacionals de destacats compositors de l’àmbit nacional i internacional com ara Louis Franz Aguirre, Andrés Álvarez, Oscar Calatayud, Esther Pérez, Stefano Scarani, Amanda Cole, Jorge sastre, Roger Dannemberg, José Javier Peña Aguayo i un gran concert homenatge al compositor Iannis Xenakisen.

Al web WWW.FESTIVALSOXXI.COM es pot trobar tota la informació dels concerts i diferents activitats que es desenvoluparan fins al mes d’octubre, i que aniran actualitzant-se al seu moment.

Totes les activitats de l’edició XII de SoXXI són amb entrada lliure fins a completar l’aforament i respectant les oportunes mesures de seguretat.

Canals celebrarà el “Trofeu de Promoció” de karate amb la participació del Club de Karate local

El pròxim dissabte 12 de febrer, a partir de les 16.00 hores, tindrà lloc al Pavelló Municipal Ricardo Tormo, el “Trofeu de Promoció Canals”, organitzat per la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana.

En aquesta competició, el Club de Karate de Canals comptarà amb representació dels més menuts i menudes de l’escola, compresos entre els 3 i 14 anys, els quals tindran l’oportunitat de compartir l’experiència amb altres esportistes de diversos clubs i gaudir d’una vesprada divertida de karate.

Aquesta competició estarà dividida en diverses categories, com ara menut, aleví, infantil, juvenil i cadet, en masculí, femení o mixt. En ella, hauran de passar tres proves les quals desenvoluparan la tècnica, la rapidesa i on es veuran les habilitats de kata i kumite de cada participant.

«Des del Club de Karate de Canals animem a tots els pares i les mares, amics i amigues i simpatitzants d’aquest esport que s’apropen al pavelló per a donar suport i ànims als nostres competidors», assenyalava José M.ª Sancho, president del club local. També agraïa la implicació de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals «per la seua col·laboració en aquest esdeveniment».

Dins del recinte es respectaran en tot moment les mesures de la COVID-19. Serà obligatori l’ús de mascareta i la neteja de mans amb el gel hidroalcohòlic que estarà ubicat en diversos punts del pavelló d’esports.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí