L’alzireny Alberto Sánchez dirigirà la Banda Nacional de Conciertos de Cuba

0
1115

Els músics de la Banda Nacional de Conciertos de Cuba

La Banda Nacional de Conciertos de Cuba celebra enguany el 120 aniversari de la seua fundació, una efemèride en la que participaran directors de tot el món que s’alternaran en la direcció dels nombrosos concerts programats per esta prestigiosa banda cubana.

Un dels directors participants, Alberto Sánchez Castillo, cap d’estudis de la Societat Musical d’Alzira, que a més porta la batuta de l’Agrupació Ibn Jafadja.

«Vaig enviar el currículum i m’han acceptat, serà una experiència xulísima», comentava hui a Riberaexpress, a poques hores de fer les maletes per viatjar este cap de setmana a l’Havana.

Assajaran al llarg de la pròxima setmana, durant els matins, fins el concert que dirigirà Alberto el pròxim divendres a la Plaça de les Armes de la capital cubana.

Havaners i havaneres escoltaran la sarsuela «La leyenda del beso», la primera suite de Holst, «Camino Real» un passeig per coneguts temes espanyols, «La veu de la trompeta», «un bolero i una balada, amb l’actuació d’un excel.lent solista cubà, que es pot ballar fins i tot». I tampoc faltarà en el seu repertori, un pasdoble de la terra, «Lo cant del valenci

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí