L’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla celebra el seu cap de setmana gran

0
131

Arriba la festivitat de Santa Cecília amb un cap de setmana carregat d’actes per a la banda de Castalla

El proper cap de setmana moltes bandes de música celebren la Festivitat de la seua patrona, Santa Cecília, amb concerts, convivències, concentracions, dinars, sopars, etc.
Nombroses activitats que moltes societats han de distribuir en diversos caps de setmana perquè es fa molt difícil compaginar-les totes.

Però per a l’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla això no és cap problema. En aquesta banda aconsegueixen comprimir l’agenda per a realitzar tots els seus actes en tan sols tres dies. Després de la presentació el passat diumenge del llibre escrit per Marcos Pérez Herrero Historia de la Agrupación Musical Santa Cecilia de Castalla, la banda encara les activitats pròpies de la festivitat.
El divendres 25 de Novembre a les 20:30h realitzaran el Concert dedicat als socis, encara que tot aquell que vulga pot assistir. Aquesta és una modalitat d’actuació on la interacció entre banda i els assistents al concert és molt més propera. El públic pot gaudir de l’escolta de la música i també de les explicacions que el director fa de cadascuna de les obres.

El dissabte 26 de Novembre a les 19:00h tindrà lloc el Concert Extraordinari de Santa Cecília 2022. L’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla ens presenta, en el seu concert més important de l’any i sota la batuta del seu director titular Pere Vicalet, un repertori englobat baix el títol “Vaixells d’història, músics d’història”. S’escoltaran obres que conten històries: de vaixells, de travessies, i també de músics de la banda que després de tota una vida estudiant ens ofereixen el seu art tocant de solistes, com és el cas de Kiko Rico a la trompa i Isaac Verdú al saxo. A més, tindrà lloc l’estrena de Primus Cicumdedisti Me, poema simfònic del compositor membre de la banda Francisco Juan Rodríguez.

Per altre costat, com ja és tradició, en aquest concert es presenta de forma oficial als nous integrants de la banda i se’ls fa entrega d’un diploma commemoratiu. Després del concert, tota la banda celebrarà un sopar de gala, un dels actes de la festivitat que després de la
pandèmia per fi els músics poden celebrar com toca.

El Diumenge 27 de Novembre es presenta també carregat d’actes. Per a començar, a les 10,00h, l’Agrupació Musical Santa Cecília iniciarà la famosa Recollida dels nous integrants.
En aquest acte la banda desfilarà en cercavila des de la seua seu fins la casa de cadascun dels xiquets i xiquetes que entren a la banda. Aquest és un acte molt emotiu, segons les paraules d’un dels nous integrants de la banda: “No tots els dies és té la sort de que la banda del teu poble t’arreplegue a la porta de casa”. Després, a les 12,00h tindrà lloc la Missa en honor a Santa Cecília amb intervencions musicals de la banda durant la cerimònia.

Com es pot veure, un cap de setmana per a gaudir intensament de la música, dels
companys i del bon ambient que es respira a l’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí