La Societat Unió Musical de Torrent, reprén els seus assajos.

0
632


Han passat ja tres mesos des que s’hagueren de paralitzar les activitats presencials en la nostra Societat. No obstant això, les i els nostres músics des de casa, s’han mantés actius. Primer va ser, als nostres balcons, contribuint amb la seua música, a fer més lleuger este temps de confinament. Amb la iniciativa #uniódebalcons hem pogut comprovar-ho a les xarxes socials.

Tampoc ha parat l’activitat de l’Escola. El professorat ha fet un gran esforç per continuar “on line” amb les seues classes i seguir guiant al seu alumnat. Fruit de tot açò, han sigut les audicions de final de curs, que tampoc s’han deixat de celebrar, però esta vegada des de casa.

I una vegada adoptat el protocol de mesures de seguretat per tal de començar amb activitats presencials, hem tornat a reprendre els assajos que s’hagueren de suspendre per la Covid.
S’han organitzat grups reduïts que aniran treballant obres adaptades. S’haurà de concretar més avant, conforme l’evolució d’esta nova normalitat, si podrem interpretar-les amb públic en directe o mitjançant gravacions.

El que queda clar és que la nostra activitat no deu ni pot parar. Hem d’anar adaptant-nos a esta nova situació i continuar treballant com el que som, una Societat compromesa amb la nostra cultura, amb el nostre entorn i amb el nostre poble.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí